Masterclass samen beslissen voor opleiders

Ontwikkel en verdiep je kennis over en je communicatieve vaardigheden in samen beslissen met de masterclass voor opleiders of de upgradetraining voor a(n)ios en medisch specialisten. De Federatie ontwikkelde beide trainingen samen met het Erasmus MC en biedt ze aan via de Academie voor Medisch Specialisten. Tijdens de masterclass en upgradetraining ligt de focus op het verfijnen van gesprekstechnieken en het gestructureerd feedbackgeven. Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligd videoportaal als hulpmiddel voor het monitoren en geven van feedback op consulten. 

De Academie voor Medisch Specialisten van de Federatie biedt beide trainingen tijdelijk aan met een gereduceerd tarief dankzij Opleiden 2025. De masterclass en de upgradetraining zijn afzonderlijk te volgen, maar het kan van meerwaarde zijn wanneer opleider en a(n)ios de masterclass en upgradetraining gelijktijdig doorlopen. 

Startdata

  • Masterclass Opleiden in samen beslissen voor opleiders (door ABAN geaccrediteerd met 4 punten): 16 juni en 29 september 
  • Upgradetraining samen beslissen: 22 september

Zelfscan? 

Wil je weten in hoeverre je de basiscompententies van samen beslissen in de praktijk brengt en welke vaardigheden je nog verder kunt ontwikkelen? Doe dan de zelfscan Samen beslissen van de Federatie.  

Bekijk ook