De Academie

De Academie voor medisch specialisten is het opleidingsinstituut van de Federatie Medisch Specialisten. We bieden scholing aan medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, klinisch fysici, klinisch chemici en a(n)ios op het gebied van vaardigheden, leiderschap, bestuur en management. Alle trainingen zijn toegespitst op de actualiteit en dynamiek van het werkveld waarbinnen de medisch specialist (in opleiding) het vak moet uitoefenen. Op deze pagina lichten we trainingen uit en kun je gericht naar een training zoeken. Heb je een vraag? Bel of mail ons.

Een aantal keer per jaar verstuurt De Academie een nieuwsbrief met het actuele trainingsaanbod. Lees de laatste nieuwsbrief of meld je aan.

Ik zoek een training voor

Wij bieden trainingen aan voor medisch specialisten en a(n)ios. Sommige trainingen zijn specifiek gericht op een bijzondere rol of functie, zoals medisch manager/vakgroepvoorzitter/bestuurder, opleider of supervisor en bestuurs- of commissielid bij een wetenschappelijke vereniging. Kies hieronder een doelgroep.  

Ik zoek een training op het thema

Alle trainingen zijn toegespitst op de actualiteit en de dynamiek van het werkveld waarbinnen de medisch specialist (in opleiding) het vak moet uitoefenen. Je kunt bij De Academie trainingen volgen op het gebied van vaardigheden, leiderschap, management, bestuur, intercollegiale coaching en samen beslissen. Bekijk hieronder het aanbod per thema.

Actueel trainingsaanbod

Afbeelding banner

 

Deskundige en bevlogen trainers 

De Academie werkt met ervaren trainers die de medisch-specialistische zorg goed kennen en precies weten in welke dynamiek de medisch specialist en a(n)ios werkt.
Maak kennis met onze trainers

Afbeelding

 

Coaching

De Academie werkt samen met een landelijk netwerk van professioneel coaches. Deze coaches hebben hun eigen coachingspraktijk en jarenlange ervaring met het coachen van medisch specialisten en a(n)ios. Daarnaast richt De Academie een netwerk op van intercollegiale coaches.
Lees meer