Nieuwsbrieven

De Federatie verstuurt regelmatig een nieuwsbrief aan medisch specialisten met daarin het laatste politieke en wetenschappelijke nieuws over de medisch-specialistische zorg in Nederland, met opinies, nieuwe handreikingen, richtlijnen en met nieuws vanuit de 32 wetenschappelijke verenigingen. Wil je onze nieuwsbrief ook ontvangen, dan kun je je daarvoor inschrijven via de button hieronder.

Aanmelden Federatienieuwsbrief


Naast de Federatienieuwsbrief versturen we ook een aantal themanieuwsbrieven, waar je je apart voor kunt aanmelden:

  • Nieuwsbrief Medische vervolgopleidingen: Voor opleiders, aios en onderwijskundigen. In deze nieuwsbrief die meerdere keren per jaar verschijnt, lees je de laatste updates en ontwikkelingen over medische vervolgopleidingen. Meld je aan.
     
  • Nieuwsbrief De Academie voor medisch specialisten: De Academie voor medisch specialisten is het opleidingsinstituut van de Federatie Medisch Specialisten. Een aantal keer per jaar verstuurt De Academie een nieuwsbrief met het actuele trainingsaanbod. Meld je aan.
     
  • Nieuwsbrief Juiste zorg op de juiste plek: Met juiste zorg op de juiste plek werken we aan transformatie van de zorg zodat we aan iedere patiënt passende zorg kunnen verlenen. Passende zorg is zorg die van hoge kwaliteit is, voor elke Nederlander toegankelijk, en tegelijkertijd ook betaalbaar. In de nieuwsbrief komen medisch specialisten aan het woord die zich bezighouden met een van de vele projecten rondom juiste zorg op de juiste plek. Meld je aan.
     
  • Nieuwsbrief 'Inspiratie voor Samenbeslissers': Ieder kwartaal komt ‘Inspiratie voor samenbeslissers’ uit, een nieuwsbrief over samen beslissen. In de nieuwsbrief delen we kennis en ervaringen. Het is een initiatief van het Programma Uitkomstgerichte Zorg waarvan de Federatie Medisch Specialisten een van de partners is. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Archief Federatienieuwsbrieven