Inspiratiesessie Opleiden in Samen beslissen

Doelgroep
Opleider of supervisor
Accreditatie

2 punten voor medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, klinisch fysici en klinisch chemici. 1 punt indien de training online plaatsvindt

Duur

Online sessie van één uur of een fysieke sessie (op locatie) van twee uur.

Locatie

Online of op locatie

Prijs

Zie de informatie onder Kosten verderop op deze pagina.

Ontdek hoe opleiding kan helpen bij inbedden van samen beslissen

Samen beslissen is een proces waarin zorgprofessional en patiënt samen bespreken welke behandeling of zorg het beste bij de patiënt past. Hierbij worden alle opties, voor- en nadelen, voorkeuren en omstandigheden van de patiënt meegenomen. Als onderdeel van het thema passende zorg wordt het belang van samen beslissen steeds groter.

Inspiratiesessie 

Willen jij en je collega’s de principes van samen beslissen inbedden in het zorgproces en wil je weten hoe dit aan te pakken? Of ben je als opleider of manager benieuwd naar opleidings- en nascholingsmogelijkheden rond samen beslissen? Organiseer dan een Inspiratiesessie Opleiden in Samen beslissen.

Tijdens de Inspiratiesessie ervaren deelnemers aan de hand van praktische voorbeelden wat er op het gebied van samen beslissen te bereiken én te leren is. Er kan gekozen worden voor een online sessie van één uur of een fysieke sessie (op locatie) van twee uur.

Uiteengezet gezet wordt hoe samen beslissen bijdraagt aan goede zorg en welke stappen gezet kunnen worden om samen beslissen in de praktijk in te bedden middels opleiding en nascholing. En mocht je al een stap verder willen gaan, dan is deze inspiratiesessie in overleg uit te breiden met elementen het ontwikkelde opleidings- en nascholingsaanbod rond samen beslissen.

Opleidings- en nascholingsaanbod rond Samen beslissen

Het opleidings- en nascholingsaanbod rond samen beslissen bestaat – naast deze inspiratiesessie – uit een masterclass voor opleiders en een upgrade training voor a(n)ios. De masterclass en upgrade training zijn beide via open inschrijving te volgen én ook incompany – op maat – te organiseren.

Bijzonderheden

  • Deze training is bedoeld voor medisch specialisten, vakgroep voorzitters, medisch managers en opleiders, projectleiders en anderen die betrokken zijn bij de implementatie van samen beslissen.
  • Er kan gekozen worden voor een online sessie van één uur of een fysieke sessie (op locatie) van twee uur.

Kosten

De kosten voor een online inspiratiesessie bedraagt € 400 en voor de fysieke variant € 750.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of wanneer de wens bestaat om de Inspiratiesessie te volgen.