Hoe zit het met jouw groeimindset? Ontdek de Mindsetmeter 2.0

Voor medisch specialisten, aios, vakgroepen en zorgteams is sinds kort de Mindsetmeter 2.0 van de Federatie Medisch Specialisten beschikbaar. Een instrument voor medisch specialisten die zichzelf vragen stellen zoals: Hoe kunnen we beter worden in wat we doen? Hoe gaan we met elkaar om op de afdeling en is er ruimte voor om feedback te geven en ontvangen. De mindsetmeter brengt de mate van de groeimindset van een individu of groep in kaart, gevolgd door concrete feedback en praktische tools om deze mindset te versterken. Het is een innovatief instrument gericht op persoonlijke en teamontwikkeling van aios en medisch specialisten.

De Mindsetmeter 2.0 brengt middels vragenlijsten de huidige groeimindset, oftewel de ontwikkelingsbereidheid van individuen in kaart. Deelnemers krijgen na het invullen van de meter persoonlijke feedback op hun resultaten. Ze krijgen daarbij feedback op aspecten zoals zelfcompassie en zelfkritiek, werkmotivatie en persoonlijkheidskenmerken. Aan de hand van literatuur, beeldmateriaal en praktische opdrachten kunnen individuen en teams vervolgens hun groeimindset (verder) versterken.

Benieuwd hoe het zit met jouw mindset of die van je team? Vraag nu kosteloos een account aan of kijk hier voor meer informatie.

Bekijk ook:

Gerelateerde trainingen: