Terugkijken: Webinar 'Levenslang ontwikkelen en leren: Hoe zit het met jouw groeimindset?’

Met 190 deelnemers vond op dinsdag 29 juni het derde webinar uit de webinarreeks Opleiden 2025 plaats: 'Levenslang ontwikkelen en leren: Hoe zit het met jouw groeimindset?’ In dit webinar werden mooie gesprekken gevoerd en ervaringen gedeeld over het belang van continu ontwikkelen en leren.

In het webinar worden je vragen over levenslang ontwikkelen en leren beantwoordt door inspirerende sprekers met voorbeelden en inzichten uit de praktijk. Wat heeft de dokter van de toekomst nodig? Hoe belangrijk is het om met ontwikkelingen mee te gaan en bereid te zijn te veranderen? En waarom is een groeimindset belangrijk?

De sprekers tijdens het webinar zijn Hein Brackel, kinderarts en bestuurslid van de Federatie Medisch Specialisten, Fedde Scheele, gynaecoloog OLVG Amsterdam en hoogleraar innovatie van zorg en onderwijs VU Amsterdam, Goda Choi, internist-hematoloog UMCG en plaatsvervangend opleider Interne geneeskunde (regio Noord & Oost) en Hematologie (UMCG), Erik Heineman (kinder-) chirurg (n.p.) UMCG en Floor Stadhouders, 3e jaars aios kindergeneeskunde Erasmus Mc-Sophia kinderziekenhuis en bestuurslid JA-NVK.  

Meer lezen over levenslang ontwikkelen en leren? Bezoek als snijdend specialist www.mindsetmeter.nl om inzicht te krijgen in je groeimindset. Laat je als snijdend specialist motiveren met het filmpje: Mindsetmeter waarom is dat nodig? (2 minuten)

Kijk het webinar terug:

video-play-button