Nu beschikbaar: E-learning Integrale zorg

Schrijf je nu in voor de e-learning Integrale zorg voor mensen met lichamelijke en psychische aandoeningen, ontwikkeld door de Federatie Medisch Specialisten. De e-learning richt zich op de ontwikkeling van basiskennis en -vaardigheden die direct toepasbaar zijn in een interprofessionele setting op de werkvloer. Geschikt voor iedere aios (en medisch specialist) die de patiënt wil benaderen vanuit een integrale aanpak en verder durft te kijken dan het eigen specialisme voor het leveren van de best mogelijke patiëntenzorg. 

De e-learning is opgedeeld in verschillende inhoudelijke onderdelen en biedt maximale flexibiliteit door de mogelijkheid tussentijds te stoppen en je werk op te slaan. Jouw leertraject is interactief en wordt bepaald door je eigen keuzes die je maakt als je de patiëntcasussen doorloopt. Daarnaast biedt de e-learning verschillende videolectures en word je uitgedaagd de opgedane kennis direct toe te passen op de werkvloer. 

Geef je eigen competenties een boost en help collega’s om patiënten eveneens meer integraal te diagnosticeren en behandelen. Start vandaag nog met de e-learning Integrale zorg. 

Aanmelden

Meld je nu kosteloos aan op een van de onderstaande manieren.   

  • Heb je al een account voor de digitale leeromgeving? Ga direct naar dlo.demedischspecialist.nl
  • Heb je nog geen account voor de digitale leeromgeving? Meld je dan eerst aan. Na aanmelding ontvang je binnen maximaal twee werkdagen toegang tot je gratis account. 
  • Ben je aios psychiatrie of psychiater met een account in psychiatrieonderwijs.nl? Ga dan direct naar psychiatrieonderwijs.nl om de e-learning te starten. 

 

laptop stoeltjes

Doe ook de zelfscan

Wil je weten in hoeverre je de basiscompetenties van integrale zorg voor mensen met een lichamelijke en psychische aandoening in de praktijk brengt? En welke vaardigheden je nog verder kunt ontwikkelen? Doe dan de zelfscan Integrale zorg. Deze kan behulpzaam zijn bij het maken van je keuzes voor verdere ontwikkeling.   

Bekijk ook