Praktische informatie

Banner MMV-congres 2022

Voor wie

Het MMV-congres is een congres voor en door de beroepsgroep. Dit congres is voor opleiders, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en andere geïnteresseerden die op interactieve wijze bijgepraat willen worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de medische vervolgopleiding. Zoals altijd is er de mogelijkheid om zelf je programma samen te stellen uit een breed aanbod van meer dan 30 workshops en symposia. Ga bijvoorbeeld actief aan de slag met samen beslissen, onderzoek wat compassie je als medisch specialist kan brengen of test jezelf en ontdek of jij al een T-shaped professional bent. Bekijk het online programma voor het totale overzicht aan workshops en symposia.

Congres app

Voor dit congres maken we gebruik van de Yellenge app. In deze congres-app staat je persoonlijke programma, meer informatie over sprekers en heb je de mogelijkheid om tijdens het congres vragen te stellen via de chatfunctie en te reageren op stellingen. Ongeveer twee weken van tevoren ontvangt iedere congresdeelnemer per mail een instructie voor het downloaden en het gebruik van de app. Problemen met downloaden of andere vragen over de app? Neem dan contact op met Yellenge via service@yellenge.nl.

Download de app: App Store | Google Play Store

Accreditatie

Accreditatiebureau Algemene Nascholing (ABAN), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC) en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF) hebben het congres geaccrediteerd met 6 punten.

Opname

Tijdens dit congres van de Federatie Medisch Specialisten worden beeld- en geluidsopnamen gemaakt van sprekers en deelnemers om mogelijk achteraf voor bij- en nascholing ingezet te worden via onze website. Mocht je hier bezwaar tegen hebben en op 7 december 2022 niet in beeld willen komen en/of niet met stem herkenbaar zijn, schakel dan je camera en microfoon uit.

Deelname

De entreeprijs voor het congres bedraagt €200,- inclusief btw. Voor aios geldt een speciaal tarief van €100,- inclusief btw.

Annuleringsvoorwaarden

Kun je onverhoopt toch niet aan dit online congres meedoen? Bij annulering voor 30 november 2022 brengen wij geen kosten in rekening. Daarna zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen. Je kunt in dat geval wel je ticket, inclusief de door jou gekozen workshops, overdragen aan iemand anders. Wijzigen van dit persoonlijke programma kan op basis van beschikbaarheid. 

Vragen of meer informatie

Heb je vragen over dit congres? Neem dan contact op met de organisatie via mmvcongres@demedischspecialist.nl