MMV-congres 2022

09:00 - 17:00

NBC, Nieuwegein

Op woensdag 7 december 2022 organiseert de Federatie Medisch Specialisten het MMV-congres 2022 live in het NBC in Nieuwegein. Het thema dit jaar is: De kunst van het opleiden. Zet hem alvast in je agenda. Wil je zelf een workshop organiseren op dit MMV-congres? Dat kan, dien voor 1 september jouw abstract in. 

Banner MMV-congres 2022

Voor en door de beroepsgroep 

Het MMV-congres is een congres voor en door de beroepsgroep. Opleiders, leden van de opleidingsgroep en aios, maar ook onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen krijgen de kans live in het NBC in Nieuwegein met elkaar in gesprek te gaan tijdens workshops en symposia. Net als voorgaande jaren staan de laatste ontwikkelingen en belangrijkste onderwerpen op het gebied van de medische vervolgopleidingen in het programma-aanbod centraal. Je hebt de mogelijkheid zelf je programma samen te stellen uit een breed aanbod aan workshops en symposia. En uiteraard zorgen we tussendoor ook voor de nodige ontspanning en de mogelijkheid om te netwerken. 

Dien voor 1 september je abstract in 

Welke kennis en ervaring zou jij willen delen met onze deelnemers? Tijdens het MMV-congres 2022 zijn er drie workshoprondes van één uur. Organiseer dit jaar ook zelf een workshop of interactief symposium en dien voor 1 september jouw abstract in. Denk bijvoorbeeld aan een voordracht in de vorm van een interactief symposium of een workshop waarbij je met een kleine groep actief aan de slag gaat. 

Indienen van een abstract voor een workshop of symposium 

Als eerste op de hoogte zijn wanneer de inschrijving opent? Laat dan je gegevens alvast achter. Houd onze website in de gaten voor het volledige programma en zet 7 december van 09.00-17.00 uur alvast in je agenda.

Bekijk ook