Training Inleiding Power Dynamics

Doelgroep
Medisch specialisten,
Aios / anios,
Medisch manager / vakgroepvoorzitter / bestuurder,
Opleider of supervisor
Accreditatie

6 punten voor medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, klinisch fysici en klinisch chemici

Duur

1 dag

Locatie

Van der Valk Hotel Amersfoort

Prijs

€ 850

Inzicht in krachtenspel in samenwerking

Als medisch specialist, aios of anios ben je onderdeel van verschillende samenwerkingsrelaties; binnen de vakgroep bijvoorbeeld, maar ook in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden én met ondersteunend personeel.

Wanneer je vakgroepvoorzitter, medisch manager of bestuurder bent, werk je daarnaast samen met bedrijfskundig managers en/of de raad van bestuur. Wanneer je opleider of supervisor bent, werk je samen in de opleidersgroep en met de aios.

Elke samenwerking kent zijn eigen dynamiek. En binnen een samenwerking kan iedereen die samenwerking anders ervaren. De werking van ‘power dynamics’ (machtsdynamieken) en de mate van ‘deep democracy’ (besluitvorming met ruimte voor alle meningen) spelen hierbij een grote rol.

Voor elke aios, anios en medisch specialist is het belangrijk om je bewust te zijn van de factoren die het evenwicht in een samenwerking bepalen. Deze factoren wil je positief beïnvloeden en benutten.

De training Inleiding Power dynamics is bedoeld voor alle aios, anios, startende én ervaren medisch specialisten die willen kennismaken met de begrippen power dynamics en deep democracy in samenwerkingsrelaties. In de training leer je een krachtenveldanalyse maken van samenwerkingen en krijg je praktische tools aangereikt om invloed uit te oefenen op de machtsdynamiek en deep democracy te vergroten. De training sluit af met een neuroscience experiment gericht op een krachtige uitstraling.
 

Bijzonderheden

Duur

1 dag van 9.30 tot 17.00 uur

Waarom kiezen voor de training Inleiding Powerdynamics?

  • Maak kennis met de begrippen power dynamics en deep democracy.
  • Leer hoe samenwerkingsrelaties hierdoor worden beïnvloed.
  • Ontdek hoe je snel een krachtenveldanalyse maakt.
  • Maak kennis met tools om powerdynamics en deep democracy te beïnvloeden.

Inschrijven

Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Als de training al is gestart of vol is, word je op de wachtlijst geplaatst. Je krijgt bericht zodra er een nieuwe groep start.

Direct inschrijven