E-learning Integrale zorg

Voor aios van alle specialismen die hun basiskennis- en vaardigheden willen aanscherpen op het gebied van integrale zorg is er nu de e-learning integrale zorg voor mensen met lichamelijke en psychische aandoeningen. Geschikt voor iedere aios die verder wilt kijken dan het eigen specialisme, belemmerende factoren in een behandelrelatie wilt kunnen herkennen en een biopsychosociaal behandelplan wilt kunnen opstellen. 

Aanmelden

Deze e-learning is opgedeeld in verschillende inhoudelijke onderdelen en biedt maximale flexibiliteit, zodat je de inhoud op je eigen tempo kunt volgen. Het programma houdt bij waar je gebleven bent, zodat een volgende keer weer verder kunt gaan waar je gebleven was. De geschatte totale doorlooptijd is vijf uur.  

Jouw leertraject is interactief en wordt bepaald door je eigen keuzes die je maakt als je de patiëntcasussen doorloopt. Ook maak je kennis met het thema aan de hand van videolectures ingesproken door verschillende specialisten. Denk daarbij aan een psychiater, een mdl-arts of een seh-arts. Daarnaast wordt er gevraagd je geleerde kennis direct toe te passen in een interprofessionele setting op de werkvloer. 

Geef je eigen competenties een boost en help collega’s om patiënten eveneens meer integraal te diagnosticeren en behandelen. Na afronding van de e-learning ontvang je een certificaat dat is toe te voegen aan een e-portfolio. 

Aanmelden

Aanmelden voor deze e-learning is kosteloos en kan op een van de onderstaande manieren.  

  • Heb je al een account voor de digitale leeromgeving? Ga direct naar dlo.demedischspecialist.nl.
  • Heb je nog geen account voor de digitale leeromgeving? Meld je dan eerst aan. Na aanmelding ontvang je binnen maximaal twee werkdagen toegang tot je gratis account.
  • Ben je aios psychiatrie of psychiater met een account op psychiatrieonderwijs.nl? Ga dan direct naar psychiatrieonderwijs.nl om de e-learning te starten.  

Doe ook de zelfscan  

Wil je weten in hoeverre je de basiscompetenties van integrale zorg voor mensen met een lichamelijke en psychische aandoening in de praktijk brengt en welke vaardigheden je nog verder kunt ontwikkelen? Doe dan de zelfscan integrale zorg. Deze kan behulpzaam zijn bij het maken van je keuzes voor verdere ontwikkeling.  

Bekijk ook