Training You’ve got the power

Doelgroep
Aios / anios
Accreditatie

Niet van toepassing

Duur

1 dag

Locatie

Akoesticum, Ede

Prijs

€ 850

Oefen invloed uit op een veilig leer- en werkklimaat   

Er is veel aandacht voor het versterken van een veilig leer- en werkklimaat, zowel vanuit de LAD, De Jonge Specialist als de Federatie. Binnen een veilig leer- en werkklimaat kan gezond en veilig worden gewerkt en onbevreesd worden geleerd. De werking van power dynamics en de mate van deep democracy zijn belangrijke factoren die de ervaren veiligheid binnen de leer- en werkomgeving bepalen. De werking van power dynamics zegt iets over de machtsdynamiek, de mate van deep democracy over de ruimte die – bij besluitvorming – wordt gegeven aan alle meningen. 

Als aios of anios ben je je waarschijnlijk zeer bewust van power dynamics binnen een afdeling of vakgroep. Het is niet altijd makkelijk om negatieve aspecten hiervan bespreekbaar te maken. En nog moeilijker lijkt het om zelf invloed uit te oefenen op de power dynamics vanuit een afhankelijke of ondergeschikte positie. 

Tijdens deze training maak je diepgaand kennis met de begrippen power dynamics en deep democracy en leer je vervolgens over de rol en werking ervan. Daarna oefen je samen met een trainingsacteur hoe je negatieve aspecten van power dynamics herkent en bespreekbaar maakt én zelf positief invloed uit kunt oefenen op het versterken van een veilig leer-en werkklimaat. 

Studiebelasting

1 dag van 9.00-17.00 uur.

Overige bijzonderheden

  • Voor aios en anios.
  • Maximaal 12 deelnemers.

Waarom kiezen voor de training You’ve got the power?

  • Herken power dynamics en deep democracy in de leer- en werkomgeving.
  • Krijg diepgaander inzicht in de rol en werking van power dynamics en deep democracy.
  • Leer hoe je negatieve aspecten van power dynamics bespreekbaar maakt.
  • Oefen met tools om positieve invloed uit te oefenen op power dynamics.

Inschrijven

Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Als de training al is gestart of vol is, word je op de wachtlijst geplaatst. Je krijgt bericht zodra er een nieuwe groep start.

Direct inschrijven