Training Verdiepende opleidersvaardigheden

Doelgroep
Opleider of supervisor
Accreditatie

12 punten voor medisch specialisten, ziekenhuisapothekers, klinisch fysici en klinisch chemici. 

Duur

2 dagen

Locatie

Midden van het land

Prijs

€ 1.700

Optimaliseer jouw opleiderschap 

Als opleider of supervisor volg je in je eigen ziekenhuis vaak een teach the teacher-basistraining. Je leert basis didactische vaardigheden en neemt kennis van de toets- en beoordelingsinstrumenten. Om de rol van opleider of supervisor nog beter in te vullen en daarmee de aios optimaal te begeleiden, zijn aanvullende vaardigheden van groot belang.

De Academie heeft daarom in samenwerking met Battal & Looman deze tweedaagse training Verdiepende opleidersvaardigheden ontwikkeld. Je leert over het toepassen van situationeel leiderschap, verdiepende feedback geven, over hiërarchische en intraprofessionele feedback en verschillende soorten supervisie- en leergesprekken.

Tijdens de training is uitgebreid tijd om – met een trainingsacteur – hiermee te oefenen. Ook is er aandacht voor het managen van de power dynamics rond de aios.

Aansluitend op de training is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor drie online intervisiebijeenkomsten met collega-opleiders van diverse specialismen. Tijdens deze intraprofessionele intervisiemomenten is er gelegenheid om eigen casuïstiek in te brengen vanuit de rol als opleider.
 

Bijzonderheden

 • Deze training is bedoeld voor medisch specialisten in de rol van opleider of supervisor.
 • Maximaal 12 deelnemers. 
 • Optioneel worden 3 online intervisiebijeenkomsten aangeboden, groepsgrootte 4 tot 6 deelnemers. De aanvullende kosten hiervoor zijn € 485.
 • Deze training kan ook op maat, incompany worden aangeboden.

Waarom kiezen voor de training Verdiepende opleidersvaardigheden? 

 • Leer over situationeel leiderschap.
 • Leer verdiepende feedback geven.
 • Leer verschillende soorten supervisie- en leergesprekken voeren.
 • Manage de powerdynamics rond de aios.
 • Optimaliseer je opleiderschap.
   

Inschrijven

Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Als de training al is gestart of vol is, word je op de wachtlijst geplaatst. Je krijgt bericht zodra er een nieuwe groep start.

Direct inschrijven