Sija Bos

In mijn eerste baan als trainer in een Academisch Ziekenhuis (1988) maakte ik intensief kennis met de gezondheidszorg. Sinds 1997 ben ik zelfstandig gevestigd psycholoog en coach en begeleidde ik vele medici met loopbaanvragen, solliciteren, consultvoering, omgaan met klachten en fouten, in vraagstukken rond balans werk en privé, herstel van burn-out of ziekte, samenwerking, leiderschap, werkplezier, motivatie en zingeving.

Afbeelding

Door voortdurend in gesprek te zijn met medici volg ik veranderingen in de zorg op de voet en ken ik de wereld van ziekenhuizen en de huisartspraktijk. Bij coaching is het vertrekpunt een werkgerelateerde vraag. Daarbij komen ook de persoon en de persoonlijke omstandigheden (zoals bijvoorbeeld echtscheiding, gezin en familie, rouw) aan bod.

Visie en werkwijze

Ik werk vanuit professionaliteit, kwaliteit en integriteit. Mijn aanpak is: snel tot de kern, verhelderend, transparant, concreet en doelgericht. Aan het eind van een coachtraject hebt u nieuwe inzichten en invalshoeken om anders om te gaan met datgene wat u bezighoudt.

Contactgegevens

Meer informatie vindt u op www.sijaboscoaching.nl.
Een volledig CV en reacties van oud-cliënten: https://www.linkedin.com/in/sijabos
Locatie is dichtbij afslag A27 Utrecht-Noordoost.