Marjo Kosters

Marjo Kosters studeerde Personeelswetenschappen en heeft ruimte werkervaring in de medisch-specialistische zorg. Zij is een ervaren coach, trainer en teamcoach voor medici en kent het functioneren van maatschappen en specialisten vanuit verschillende perspectieven. Als secretaris van een stafbestuur, organisatieadviseur en leidinggevende bij P&O in verschillende ziekenhuizen heeft zij veel te maken gehad met de dynamiek en ontwikkelingen in ziekenhuizen. Als adviseur en secretaris voor de medische staf heeft zij het functioneren van medisch specialisten en maatschappen leren kennen en begrijpen van binnenuit.

Afbeelding

Marjo volgde leergangen en opleidingen op het gebied van coaching, leiderschap, teamcoaching en heeft zich verdiept in aspecten als persoonlijk leiderschap, positieve psychologie en duurzame inzetbaarheid. Ook is zij gekwalificeerd Senior Practitioner bij de NOBCO. In haar werk als zelfstandig gevestigd coach en teamcoach begeleidt zij leerprocessen waarbij bewustwording & reflectie, positieve benadering en persoonlijk leiderschap centraal staan. Marjo is trainer (persoonlijk en medisch leiderschap) bij De Academie en cursusleider van leertrajecten.

Zij is bevlogen in haar vak en haar stijl is persoonlijk, eerlijk en zorgvuldig. Zij focust op de essentie en gaat graag ‘een spaatje’ dieper. Relativerend en optimistisch stimuleert zij het bereiken van resultaat in de dagelijkse praktijk. Mensen geven regelmatig aan dat zij eyeopeners biedt, goed is in het helder krijgen van de vraag en veel ervaring en kennis inbrengt. Zij is opgeleid in systemisch werk, transactionele analyse, voice dialogue en karakterstructuren. Marjo is gecertificeerd TTSI-Benelux en werkt met DISC-profielen die goed inzicht geven in gedrag en drijfveren.

Coachvragen

Coachvragen kunnen gaan over thema’s die raken aan het dagelijks functioneren, persoonlijk leiderschap, samenwerken, effectief gedrag en welbevinden.

  • Vitaliteit, balans werk-privé en omgaan met stress.
  • Samenwerking, conflicten, de maatschap.
  • Voorzitterschap, bestuurstaken of management.
  • Keuzes maken, zingeving en geluk in je werk.
  • Versterken van overtuigingskracht en invloed uitoefenen.

Door een persoonlijk traject op maat zijn resultaten vaak al na een paar gesprekken te realiseren. We onderzoeken samen de vraag en onderliggende dynamieken. Reflectie, inzicht en nieuwe of andere manieren van denken, doen en kijken zetten je weer in je persoonlijke kracht. Marjo daagt je uit om uit je comfortzone te komen en daadwerkelijk stappen te zetten die je goed doen. Een traject duurt meestal ongeveer 6-8 gesprekken.

Teamcoaching, coaching stafbestuur en sparren over een specifieke vraag is ook mogelijk. Marjo coacht ook huisartsen en artsen in opleiding. Een eerste kennismaking is vrijblijvend.

Contactgegevens

www.eyeopener.nu
06-50416829
De coaching vindt bij voorkeur plaats in Groningen of Haren.