Marion Geraeds

Ik geef als arts sinds jaren professionele coaching en training aan artsen, medisch specialisten, aios en andere professionals binnen de zorg, overheid en bedrijfsleven. Met mijn meer dan twintigjarige ervaring als arts, heb ik vanuit mijn specialisatie arts Maatschappij en Gezondheid diverse functies vervuld binnen de public health. Later heb ik als bedrijfsarts en medisch adviseur ruime ervaring opgedaan binnen (semi)overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Vanuit mijn achtergrond maak ik graag de positieve verbinding tussen gezondheid-mens-werk- organisatie.

Afbeelding

Op zoek naar een nieuwe frisse blik op mijn verdere loopbaan en carrière en verdere zelf-ontplooiing, bracht een professionele coach-opleiding voor mij een nieuwe koers  binnen de medisch-specialistische revalidatie.

Als stafarts en lid van de medische staf sta ik inmiddels alweer sinds jaren midden in de dynamiek van het complexe werkveld van de arts/medisch specialist.

Binnen de opleiding van medisch specialisten geef ik supervisie, coaching en training. Verder ben ik als docent verbonden aan de Universiteit Maastricht, Faculty of Health, Medicine & Lifescience voor master geneeskunde studenten en als intervisiecoach binnen het reflectie-onderwijs.

Visie en werkwijze

Groei in persoonlijke en professionele effectiviteit zijn belangrijke drijfveren in mijn leven. Het heeft mij als mens en als professional veel gebracht. Dit wil ik anderen ook graag meegeven. Met veel plezier neem ik je dan ook hierin mee. In mijn werkwijze maak ik als academicus zoveel mogelijk de vertaalslag tussen de wetenschap en de dagelijkse praktijk. Daarbij sta ik met beide benen in de werkrealiteit.

Met mijn eigen bedrijf ben ik zelfstandig gevestigd als coach, trainer en consultant. Ik sta graag in contact met mensen en ik ga graag in gesprek met professionals en organisaties. Mijn aanpak is oplossingsgericht, oprecht, betrokken, respectvol en vergeet humor niet.

Het startpunt bij coaching is meestal werkgerelateerd. Je kunt bij mij terecht met vraagstukken op het gebied van onder andere:

 • Behoud van veerkracht, vitaliteit en bevlogenheid
 • Balans werk-privé
 • Communicatie en samenwerking
 • Relationeel leiderschap/leiding geven
 • Vrouwelijk leiderschap (als speciaal aandachtsgebied)
 • Medisch leiderschap
 • Persoonlijke en professionele effectiviteit
 • Gezond omgaan met stressgerelateerde klachten/burn-out
 • Verlies/rouw (werk en privé)
 • Omgaan met impactvolle gebeurtenissen
 • Specifieke vraagstukken op het terrein van de jonge specialist

Na een vrijblijvende en oriënterende intake vindt bij wederzijdse ‘klik’ een aantal vervolgsessies plaats. Gemiddeld zijn dit meestal 5-8 gesprekken. Er worden doelstellingen geformuleerd op grond waarvan de voortgang (tussentijds) wordt geëvalueerd.

Contactgegevens

Marion Geraeds
Pastoor Laevenstraat 21
6311AR Ransdaal (Limburg)

M +31 (0)6 11871920
E info@conn-active.nl

www.conn-active.nl