Janneke Prein

Na eerst tien jaar met plezier werkzaam te zijn geweest als arts en vervolgens als psychiater heb ik me als internationaal gecertificeerd coach gevestigd. Ik heb veel ervaring met het coachen van artsen en medisch specialisten, daarnaast coach ik zelfstandig ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven en de overheid (onder andere Heineken en de Gemeente Amsterdam). Met mijn achtergrond en ervaring breng ik diepgang, warmte en stevigheid mee, daarbij ken ik de medische wereld van binnenuit en weet ik wat er speelt.

Afbeelding

Visie en werkwijze

De omgeving waarin je als arts werkt is dynamisch en er wordt vaak vanuit verschillende hoeken een appèl op je gedaan. Hoe ga je om met de hoge werkdruk en de verantwoordelijkheid die hoort bij het vak, hoe hanteer je emotioneel belastende situaties, hoe werk je prettig samen en hoe houd je een goede balans tussen je werk en je privé-leven?

Ik werk met artsen en medisch specialisten in alle verschillende fasen van hun carrière en leven. Mijn speciale aandacht gaat uit naar de jonge medisch specialist. In de eerste jaren als medisch specialist spelen er vaak specifieke thema’s: lukt het je bijvoorbeeld voldoende om in je nieuwe rol als medisch specialist je werk naar je eigen visie te kunnen invullen? Deze specifieke fase in je carrière gaat vaak ook samen met een drukke fase in je privé-leven: hoe combineer je dit alles met een jong gezin, zeker als ook je partner een veeleisende baan heeft? Als je nog geen zicht hebt op een vaste plek spelen er vaak ook vragen van meer praktische aard: hoe kan je je het beste profileren om een vaste (maatschap-)plek te bemachtigen? En op welke manier kan je op de werkvloer en tijdens sollicitatiegesprekken echt laten zien wat je in huis hebt?

Mijn manier van coachen is oplossingsgericht, positief, betrokken en daadkrachtig.

Elk coachingstraject wordt gestart met een intake. Hierna ontvang je van mij een schriftelijk voorstel voor een coachingstraject op maat. Een gemiddeld coachingstraject omvat 4-6 gesprekken van anderhalf uur, maar duur en frequentie kunnen in overleg worden bepaald. De gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Haarlem of in overleg bij jou in het ziekenhuis. Indien gewenst kunnen de persoonlijke gesprekken worden afgewisseld met telefonische coachingsgesprekken, via Skype en/of contact via e-mail.

Contactgegevens

Voor een (vrijblijvend) intakegesprek bereik je me via:

Janneke Prein
Wilhelminastraat 53
2011 VL  Haarlem

M: 06 – 14 68 80 83
E: info@jannekeprein.nl
www.jannekeprein.nl