Helma Westerhof

Als communicatietrainer en als coach loop ik al bijna 30 jaar rond in verschillende ziekenhuizen en praktijken. Zo ken ik de werkvloer goed en weet wat een specialist vandaag de dag bezighoudt in de veelheid van eisen, werkdruk, samenwerken en vaak ook het balanceren tussen werk en privé. In dit speelveld ontstaan vaak allerlei vragen waarover je graag eens met een professional wilt praten. 

Afbeelding

Vragen waarmee medici bij mij komen gaan over samenwerken en communiceren in de vakgroep, dreigende burn-out, burn-out en re-integratie, plezier in het werk houden en loopbaan, maar kunnen ook over meer persoonlijke vraagstukken gaan, zoals verlies of relatie.
Als communicatiecoach geef ik ook een-op-een coaching aan medici op gebied van consultvoering. 
Mijn stokpaardjes en expertisegebieden als trainer zijn: Samen Beslissen, klant- en patiëntgericht communiceren en effectief feedback geven en ontvangen op de werkvloer. 

Visie en werkwijze

In de vertrouwelijke sfeer van het persoonlijke contact kunnen we vlot tot de kern komen. Ik houd van snel en doelgericht werken, met empathie en met humor. Ik luister graag en met aandacht, stel vragen, leg verbanden en houd af en toe een spiegel voor. Betrokkenheid en integriteit zijn voor mij vanzelfsprekend.


Na afloop van het coachtraject heb je meer inzicht in jezelf en in de manier waarop je met situaties die je tegenkomt omgaat en… hoe je dit in de toekomst ook anders kunt doen.

Meer informatie over opleiding en ervaring: https://www.linkedin.com/in/helma-westerhof/

Contactgegevens

Helma Westerhof
PQ Consult
Naarden
E: info@pqconsult.nl
M: 06 54354017