Elena Martini

Ik ken de zorgsector door en door. Jarenlang heb ik deel uitgemaakt van deze boeiende wereld van onderzoekers, laboratoria, verpleegkundigen, aios, medisch specialisten, managers en bestuurders. Hierdoor spreek ik de taal en kan ik de belangen van partijen goed doorgronden en inzichtelijk maken. Tijdens het coachen haal ik de rode draad en de kern van het probleem er snel uit.

Afbeelding

Ik heb ervaring met mediationtrajecten en het coachen van medisch specialisten, apothekers, huisartsen, fysiotherapeuten, juristen en het hogere management. Ook begeleid ik regelmatig intervisiebijeenkomsten en teamsessies.

Mijn stijl is resultaatgericht, duidelijk, to-the-point, integer, invoelend en respectvol.

Vaak hoor ik dat ik een veilige en vertrouwde sfeer creëer, met respect en niet-oordelend luister, en de deelnemers zelf laat nadenken en tot hun eigen inzicht/aanpassing laat komen.

Mensen vertrouwen mij en vertellen mij snel persoonlijke zaken en openen zich. Niets is mij vreemd en ik kan putten uit veel levenservaring met complexe situaties, zowel in privé- als in de werksfeer.

Visie en werkwijze

In mijn eigen praktijk zie ik coachees gemiddeld acht keer, met een intake en een eindevaluatie. Vertrekpunt is altijd dat er een ‘klik’ moet zijn tussen coach en coachee. Het doel van mijn coaching is de ander te empoweren zodat hij/zij bewust de eigen keuzes kan maken en zijn/haar doelen kan realiseren. Ik werk daarbij op basis van veiligheid en vertrouwen.

Ingrediënten in mijn coaching zijn: systemische analyse en werkvormen, mindfulness, energetische werkvormen, werken met karakterstructuren, kanaliseren van gevoelens, die gevoelens leren verwoorden en tot uiting brengen met verschillende tools, waardenmanagement-assessments, wandelsessies, en regelmatig huiswerkopdrachten.

Tijdens het coachingstraject komen aspecten als persoonlijke ontwikkelingsvragen, leiderschapsvragen, omgaan met conflicten, werk-privé balans, werkdruk, leidinggeven, verschillende fases in de carrière en zingeving vaak aan bod. Als coach streef ik naar een dynamisch evenwicht in het voelen, denken en doen van de coachees.

Contactgegevens

Martini Mediation

M 06 21284796
E elena@martinimediation.nl
www.martinimediation.nl