Toolbox

Deze toolbox is in ontwikkeling, maar bekijk wat je nu al kunt gebruiken om binnen je vakgroep, medische staf of wetenschappelijke vereniging het gesprek over de toekomst aan te gaan. Gedurende de visie-ontwikkeling wordt deze toolbox steeds verder uitgebreid met ondersteuningsmiddelen. 

Interviews

Interview met klinisch geriater en voorzitter van het visietraject Medisch Specialist 2035 Esther Cornegé verschenen in Medisch Contact 18 (2 mei 2024).

 

Video’s

Deze video’s zijn gemaakt tijdens de toekomstverkenning. Je kunt deze ter inspiratie gebruiken bij de start van je eigen bijeenkomst. Bekijk alle video's.

video-play-button
Bekijk de video van de bijeenkomst met de Raden

Tekeningen

Tijdens onze bijeenkomsten maken we gebruik van live verslaglegging in beeld. Onze toekomstverkenning wordt op deze wijze steeds verder verrijkt. Wil je een goede resolutie van de tekeningen hebben neem dan contact met ons op.

Webinar Hoe wil jij als dokter werken in 2035?

Er zijn veel ontwikkelingen en trends waarmee de medisch specialist rekening moet houden, benadrukken sprekers Lucien Engelen, zorginnovatiestrateeg en Ilse van Stijn, intensivist en voorzitter bestuur medische staf van het OLVG tijdens dit webinar: Hoe wil jij werken als dokter in 2035.
 
Bekijk het webinar

Standaard presentatie Medisch Specialist 2035


Dit is een korte presentatie over de aanpak van het visietraject. Slides uit deze presentatie kun je gebruiken voor je eigen bijeenkomst. Wil je een powerpointversie, neem dan contact met ons op.
 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie, mail ms2035@demedischspecialist.nl.