Webinars

De Federatie en de wetenschappelijke verenigingen organiseerden tijdens de COVID-pandemie webinars voor medisch specialisten voor het delen van kennis en ervaringen. 

Wachtwoord opvragen voor het terugkijken van webinars

Voor het terugkijken van de webinars van de Federatie Medisch Specialisten en de wetenschappelijke verenigingen dient u eenmalig een wachtwoord aan te vragen.

Vraag hier uw wachtwoord op

Klik hier als u een huisarts, aios, verpleegkundige, physician assistant, arts ouderengeneeskunde, sociaal geneeskundige, MKA-chirurg of fysiotherapeut bent.

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden.

Multidisciplinaire webinars Federatie Medisch Specialisten

  • Webinar woensdag 24 november 2021: Spoedwebinar COVID-19
    Dit spoedwebinar werd georganiseerd vanwege de snel stijgende besmettings- en opnamecijfers, de toenemende druk op de zorg en de vragen onder medisch specialisten.
     
  • Webinar woensdag 3 november 2021: 'Stand van het land'
    Naast de nieuwe virusremmers en booster- en herhaalvaccinaties werden in het 20e COVID-webinar van de Federatie Medisch Specialisten de nieuwe inzichten over het coronavirus, influenza en andere najaarsvirussen behandeld. Ook kwamen de feiten, cijfers en verwachtingen voor de komende weken aan bod.

Bekijk meer webinars van de Federatie Medisch Specialisten

Webinars of the Dutch Association of Medical Specialists

Watch more webinars

Webinars wetenschappelijke verenigingen

Bekijk meer webinars van de wetenschappelijke verenigingen