Wie is volgens u de Toparts 2014?

De tweede ronde van de Topartsenverkiezing 2014 is begonnen. De filmpjes over de tien kandidaat-Topartsen staan online en medisch specialisten kunnen hun voorkeur uitspreken. Daarmee bepaalt u wie de Mednet Toparts van 2014 wordt.

De Topartsenverkiezing, die door de Orde van Medisch Specialisten (OMS) en Mednet georganiseerd wordt, kent dit jaar een vernieuwde opzet. In plaats van een groot aantal topartsen, kiezen medisch specialisten dit jaar één Toparts uit tien genomineerde artsen. Daarbij speelt niet alleen het aantal stemmen, maar vooral de reden van de nominatie een belangrijke rol.

Bekijk de filmpjes en stem op uw favoriet

De afgelopen periode konden medisch specialisten een collega binnen hun specialisme voordragen. Daarbij gaven zij aan waarom juist deze collega volgens hen een Toparts is. Uit deze voorgedragen specialisten heeft de jury één genomineerde arts per deelnemend specialisme gekozen.

De genomineerden zijn, in willekeurige volgorde:

Marleen Bakker
Michael van Balken
Denise Eygendaal
Hans van der Hoeven
Refik Kaplan
Dick Koning
Sandra Kooij
Suzanne Pasmans
Joggem Veen
Corien Verschuuren-Bemelmans

Van deze artsen zijn filmpjes gemaakt waaruit blijkt waarom zij genomineerd zijn voor de Topartsenverkiezing. Collega medisch specialisten kunnen, na het bekijken van de filmpjes, hun voorkeur uitspreken voor een van de kandidaten.

Komt u naar de Topartsenbijeenkomst?

Tijdens eens de Topartsenbijeenkomst op 13 maart aanstaande maakt de jury bekend welke medisch specialist de meeste stemmen gekregen heeft en zich Toparts 2014 mag noemen. Deze bijeenkomst heeft zowel een inhoudelijk als een feestelijk karakter.

De Topartsenbijeenkomst vindt plaats in Ottone, aan de Kromme Nieuwegracht 62 te Utrecht. Het inhoudelijk deel van de bijeenkomst start om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om met een hapje en een drankje collega’s te ontmoeten en bij te praten.