Webinar COVID-19 online beschikbaar

De Federatie Medisch Specialisten heeft op zaterdag 14 maart een webinar georganiseerd voor medisch specialisten acute zorg over COVID-19. Bijna 1000 medisch specialisten woonden het webinar bij, waarin kennis en ervaringen werden gedeeld met betrekking tot de opvang en behandeling van patiënten met COVID-19. Collega’s waaronder intensivisten, arts-microbiologen, anesthesiologen en intensivisten uit Brabantse ziekenhuizen deelden hun ervaringen. Zo deelden zij klinische bevindingen tot op dit moment en riepen onder andere op nu al te kijken naar een goede inrichting van de organisatie en planning van zorg.

Deelnemers konden daarnaast vragen stellen via een speciale Q&A. Een aantal is hiervan in het webinar beantwoord door de aanwezige experts. Overige vragen worden momenteel geclusterd en er wordt bekeken hoe deze vragen op een goede wijze door experts beantwoord kunnen worden. Daarnaast kijken we ook we de antwoorden beschikbaar kunnen stellen.

U kunt via deze link de webinar bekijken.

Wij verzoeken u dringend de inhoud van dit webinar vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden.