Schrijf je in voor het MMV-congres 2023

Op woensdag 13 december 2023 organiseert de Federatie Medisch Specialisten de vijftiende editie van het MMV-congres. Deze keer vindt het plaats in het Rotterdam Ahoy Convention Centre. Dit jaarlijkse congres over de medische vervolgopleidingen is voor alle opleiders, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en andere geïnteresseerden. Schrijf je nu in

Afbeelding

Het thema is dit jaar ’Ruim baan voor de nieuwe dokter’, waarbij het gaat over de uitdaging om in de medische vervolgopleidingen tijd en ruimte te maken voor actuele ontwikkelingen en nieuwe thema’s zonder het werkplezier, de intrinsieke motivatie en de autonomie van de nieuwe dokter uit het oog te verliezen.  

Sprekers plenair programma 

  • Jet Bussemaker spreekt als voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving over haar toekomstvisie voor de zorg.  Vanuit verschillende perspectieven schetst zij wat dit betekent voor de nieuwe dokter. Welke kansen en uitdagingen vinden zij op hun pad?
  • Emma Bruns is chirurg in opleiding en publicist. Tijdens dit MMV-congres vertelt zij ons vanuit haar positie als jonge dokter waar de medische vervolgopleidingen volgens haar vooral om zouden moeten draaien en op moeten focussen
  • Jitske Kramer zet ons als corporate antropoloog onder begeleiding van muziek aan het denken over inclusief samenwerken om de zorg van de toekomst vorm te geven.

Zoals altijd is er de mogelijkheid om zelf je programma samen te stellen uit een breed aanbod van meer dan 50 workshops en symposia. Ga bijvoorbeeld actief aan de slag met interprofessioneel opleiden, onderzoek wat compassie je als medisch specialist kan brengen of ontdek welke verschillende werkvormen je kunt inzetten bij je onderwijs.

Bekijk het programma voor het totale overzicht aan workshops en symposia.
 

Direct inschrijven