MMV-congres 2022

Op woensdag 7 december 2022 organiseert de Federatie Medisch Specialisten het MMV-congres 2022 live in het NBC in Nieuwegein. Het thema dit jaar is: De kunst van het opleiden. Zet hem alvast in je agenda. Wil je zelf een workshop organiseren op dit MMV-congres? Dat kan, dien voor 1 september jouw abstract in. 

Van kunst valt veel te leren. Goed kijken, luisteren en voelen; de details en het grote plaatje zien, met een open houding, maar je ook bewust zijn van je eigen (voor)oordeel. Als opleider sta je voor verschillende uitdagingen. Het is een hele kunst om niet alleen de medische inhoud over te brengen, maar ook een open dialoog te scheppen tussen aios en opleider. En om daarnaast de medische vervolgopleidingen nog blijvend aan te laten sluiten op maatschappelijke ontwikkelingen en technologische innovaties. 

Voor en door de beroepsgroep 

Het MMV-congres is een congres voor en door de beroepsgroep. Opleiders, leden van de opleidingsgroep en aios, maar ook onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen krijgen de kans live in het NBC in Nieuwegein met elkaar in gesprek te gaan tijdens workshops en symposia. Net als voorgaande jaren staan de laatste ontwikkelingen en belangrijkste onderwerpen op het gebied van de medische vervolgopleidingen in het programma-aanbod centraal. Je hebt de mogelijkheid zelf je programma samen te stellen uit een breed aanbod aan workshops en symposia. En uiteraard zorgen we tussendoor ook voor de nodige ontspanning en de mogelijkheid om te netwerken. 

Dien voor 1 september je abstract in 

Welke kennis en ervaring zou jij willen delen met onze deelnemers? Tijdens het MMV-congres 2022 zijn er drie workshoprondes van één uur. Organiseer dit jaar ook zelf een workshop of interactief symposium en dien voor 1 september jouw abstract in. Denk bijvoorbeeld aan een voordracht in de vorm van een interactief symposium of een workshop waarbij je met een kleine groep actief aan de slag gaat. 

Indienen van een abstract voor een workshop of symposium 

Als eerste op de hoogte zijn wanneer de inschrijving opent? Laat nu alvast je gegevens achter of bekijk het agenda item.

Bekijk ook

Beeldmerk MMV-congres 2022