Mentale ondersteuning voor zorgprofessionals

Wie een hoge werkdruk, angst of andere zorgen ervaart, kan een supportgesprek op afstand krijgen. Challenge & Support staat klaar om zorgprofessionals tijdens de COVID-19 crisis mentale steun te bieden. Het initiatief wordt ondersteund door de LAD en de Federatie Medisch Specialisten.

In deze roerige tijden wordt veel gevraagd van medisch specialisten en andere zorgprofessionals. Zij werken onder hoge druk in een onzekere situatie. Coachingsbureau Challenge & Support merkt dat er veel vragen leven. Wat als iedereen op je afdeling overwerkt dreigt te raken? Of als je twijfelt over je eigen kunnen? De coaches staan de komende tijd klaar voor zorgprofessionals. Ze kunnen stoom afblazen en vinden een luisterend oor.

Aanmelden

Wie een beroep wil doen op een coach, kan zich aanmelden via de website van Challenge & Support. Tussen 07.00 en 21.00 uur wordt er binnen 90 minuten contact opgenomen om een gesprek in te plannen. Wie daar prijs op stelt, kan vervolgens ook nog een terugbelgesprek inplannen. Er zijn geen kosten verbonden aan de gesprekken.

Meer weten en aanmelden