Dien nu je abstract in voor het MMV-congres 2022

Welke kennis en ervaring zou jij willen delen met de deelnemers van het MMV-congres 2022? Ben je aios, opleider, lid van een opleidingsgroep, onderwijskundige of bestuurder en heb je een goed idee voor een sessie tijdens een van onze workshoprondes? Pak het podium op woensdag 7 december 2022 in het NBC in Nieuwegein en dien voor 1 september 2022 je abstract in

Het thema van het MMV-congres is dit jaar: De kunst van het opleiden. Want van kunst valt veel te leren. Goed kijken, luisteren en voelen; de details en het grote plaatje zien, met een open houding, maar je ook bewust zijn van je eigen (voor)oordeel. Als opleider sta je voor verschillende uitdagingen. Het is een hele kunst om niet alleen de medische inhoud over te brengen, maar ook een open dialoog te scheppen tussen aios en opleider. En om daarnaast de medische vervolgopleidingen nog blijvend aan te laten sluiten op maatschappelijke ontwikkelingen en technologische innovaties.  

De Federatie Medisch Specialisten organiseert het MMV-congres 2022 op woensdag 7 december live in het NBC in Nieuwegein. Het is een congres voor en door de beroepsgroep met gemiddeld zo’n 1.000 bezoekers. Net als voorgaande jaren staan de laatste ontwikkelingen en belangrijkste onderwerpen op het gebied van de medische vervolgopleidingen in het programma-aanbod centraal. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en drie workshoprondes van één uur. Opleiders, leden van de opleidingsgroep en aios, maar ook onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen krijgen de kans met elkaar in gesprek te gaan tijdens de workshops en symposia. En uiteraard zorgen we tussendoor ook voor de nodige ontspanning en de mogelijkheid om te netwerken.  

Dien je voorstel voor een workshop of symposium in

Bekijk ook