MMV-congres 2021: Praktische informatie

Overzichtspagina MMV-congres | Online programma | Inschrijven

Congres app

Voor dit online congres maken we naast een livestream gebruikt van een app. In deze congres app staat je persoonlijke programma, meer informatie over sprekers en heb je de mogelijkheid om tijdens het congres vragen te stellen en te reageren op stellingen. Ongeveer twee weken van tevoren ontvangt iedere congresdeelnemer per mail een instructie voor het downloaden en het gebruik van de app.

Accreditatie

Er is accreditatie aangevraagd bij het Accreditatiebureau Algemene Nascholing (ABAN) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA).

De Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF) en de Openbaar apothekers (OA) hebben het congres geaccrediteerd met 6 punten.

Opname

Van dit digitale congres van de Federatie Medisch Specialisten worden beeld- en geluidsopnamen gemaakt van sprekers en deelnemers om mogelijk achteraf voor bij- en nascholing ingezet te worden via onze website. Mocht je niet in beeld willen komen en/of niet met stem herkenbaar zijn schakel dan je camera en microfoon uit.

Deelname

De entreeprijs voor het digitale congres bedraagt €125,-. Voor aios geldt een speciaal tarief van €75,-

Annuleringsvoorwaarden

Kun je onverhoopt toch niet naar het congres komen? Dan kun je een collega als plaatsvervanger opgeven. Bij annulering voor 1 december 2021 brengen wij geen kosten in rekening. Daarna zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

Informatie

Heb je vragen over dit congres? Neem dan contact op met de organisatie via mmvcongres@demedischspecialist.nl.