VIRTUAL MEETING ORGANIZER – ZOOMCOÖRDINATOR

De organisatie

De Federatie Medisch Specialisten (Federatie) staat voor 22.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 33 specialismen (wetenschappelijke verenigingen), ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.
De afgelopen maanden zijn wij volledig overgegaan op digitaal ontmoeten. Veelal via Zoom en Teams werken wij met circa 120 gedreven en betrokken collega’s dagelijks samen. Wij organiseren, met succes, vele werkgroepen, commissies en webinars via live streaming. Op die manier dragen wij bij aan snelle kennisdeling tussen medisch specialisten om zo de zorg nog beter te maken.
Om dit te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hands-on

Virtual meeting organizer – Zoomcoördinator

(12 - 40 uur per week)

Jouw bijdrage als super-user

Als super-user weet jij als geen ander hoe Zoom / live streaming werkt en assisteer je ons bij het optimaal inzetten van de nieuwste digitale samenwerkingsmogelijkheden en werkvormen.
  • Je zorgt voor de coördinatie en ondersteuning van webinars, leermodules en virtuele bijeenkomsten
  • en ondersteunt je collega’s en andere gebruikers bij het gebruik van deze digitale toepassingen.
Dit doe je uiteraard niet alleen. Je vindt het leuk om mee te draaien in verschillende teams en samen verantwoordelijk te zijn voor de ontwikkeling en inzet van ict-communicatiemiddelen. Daarnaast coördineer je de inzet van medewerkers / studenten voor de ondersteuning bij webinars en grote meetings. Soms werk je vanuit De Domus Medica in Utrecht en soms vanuit huis of een andere locatie.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een proactieve, leergierige en samenwerkingsgerichte collega / student met een passie voor de technische aspecten van digitaal samenwerken en live streaming. Je moet flexibel zijn in de tijden waarop je werkt. Webinars kunnen ook in de avonden of weekenden plaatsvinden.

De arbeidsvoorwaarden

Wil je in vaste dienst bij de Federatie, dat kan! We starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. Wil je als bijbaan deze functie invullen? Dat kan! Samen kijken wij naar een passende arbeidsovereenkomst.

Informatie en sollicitatie

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie, graag uiterlijk 18 september naar vacatures@demedischspecialist.nl, t.a.v. Myrthe Akkermans (P&O adviseur), met als onderwerp ‘Zoomcoördinator’. Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan gerust contact op met Monique Machielsen (Manager P&O), tel. 06-31766909.
Bemiddeling en acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.