Vooraankondiging 4e Nationaal Kwaliteitscongres Medisch Specialisten

De wetenschappelijke verenigingen en de Orde van Medisch Specialisten organiseren op woensdag 30 oktober 2013 voor de vierde keer het Nationaal Kwaliteitscongres Medisch Specialisten in de Domus Medica te Utrecht. Dit congres is bedoeld voor medisch specialisten, wetenschappelijke verenigingen en iedereen die betrokken is bij het kwaliteitsbeleid in de medisch specialistische zorg.

De focus van het 4e Nationaal Kwaliteitscongres ligt op concreet behaalde resultaten een jaar na het verschijnen van De Medisch Specialist 2015. We maken hiermee zichtbaar dat medisch specialisten niet alleen praten over kwaliteit, maar daadwerkelijk concrete kwaliteitsverbeteringen bereiken. Tijdens inspirerende sessies laten we vanuit verschillende perspectieven zien welke initiatieven het afgelopen jaar ontwikkeld zijn en de resultaten hiervan. Daarnaast zijn er diverse plenaire onderdelen over kwaliteit van zorg, veiligheid en de rol van medisch specialisten.

Stuur uw initiatief in voor de Kwaliteitsprijs 2013!

Tijdens het congres reikt een vakjury de Kwaliteitsprijs 2013 uit. Deze prijs wordt dit jaar breed gecommuniceerd, met o.a. een campagne waarbij het publiek kan stemmen op de genomineerde initiatieven. U kunt uw initiatief uiterlijk 1 september inzenden. Meer informatie hierover vindt u in de bijlage.

Vanaf 16 september aanstaande kunt u zich via de website van de Kwaliteitskoepel aanmelden voor het congres. Ook is er vanaf die datum meer informatie over de precieze inhoud van het programma te vinden op deze website.

Kies voor kwaliteit en reserveer woensdag 30 oktober nu alvast in uw agenda!

Accreditatie wordt aangevraagd.