Opleidingsprijs 2024

Op 2 november reiken De Jonge Specialist en de Federatie Medisch Specialisten de Opleidingsprijs 2024 uit tijdens het DJS Congres in Den Bosch. Ben je aios en is jouw opleider het voorbeeld van een goede opleider? Heeft jouw opleider oog voor jouw individuele wensen? En is jouw opleider of opleidersduo zo gepassioneerd dat het aanstekelijk en motiverend werkt? Nomineer deze opleider(s) dan uiterlijk voor 2 augustus, want goed opleiderschap verdient een podium.

Direct nomineren


De Opleidingsprijs wordt in 2024 voor de vijftiende keer uitgereikt voor de beste Opleider van het jaar. Afgelopen jaar ging de prijs naar kinderarts Ester Kleijn. De Kleijn liet weten ‘alleen de nominatie al een enorme eer te vinden’. Haar aios hadden haar voorgedragen omdat ze ‘een ultiem uithangbord voor de kindergeneeskunde is, oog heeft voor de persoon achter de aios,  een veilig opleidingsklimaat binnen de hele vakgroep creëert en óók nog eens denkt aan de anios.’

In 2024 wordt de prijs toegekend aan een opleider die zich onderscheidt door het leveren van een positieve bijdrage aan het opleidingsklimaat, oog heeft voor individualisering binnen de opleiding en zorg draagt voor kwalitatief goed onderwijs. 

Vragen of meer informatie

Heb je vragen over de Opleidingsprijs? Mail naar info@dejongespecialist.nl 

Bekijk ook