Opleider van het jaar 2021: Ilse van Nes

Ilse van Nes, revalidatiearts in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen is uitgeroepen tot opleider van het jaar. Afgelopen vrijdag reikte de Jonge Specialist de Opleidingsprijs voor de twaalfde keer uit tijdens hun congres Professie met passie.

‘Vooruitstrevend’, ‘altijd tijd om aios met een glimlach te woord te staan’ en ‘een aanstekelijk enthousiasme om met aios mee te denken over concrete oplossingen’. Met die kwalificaties uit het juryrapport wint van Nes, de Opleidingsprijs 2021.

‘Ik mag samenwerken met deze superleuke jonge dokters. Dat deze groep mij genomineerd heeft dat is voor mij de echte hoofdprijs’ reageert van Nes tijdens de prijsuitreiking op locatie in de Sint Maartenskliniek.

Elke Stenvers bestuurslid van De Jonge Specialist was op locatie om van Nes en haar aios groep te verrassen met de trofee. Naast de titel ontving de opleider van het jaar een bedrag van € 8.000. De cheque bedoeld is voor verbetering van de kwaliteit van de opleiding. De Opleidingsprijs is een initiatief van De Jonge Specialist en wordt gesteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer lezen over de Opleidingsprijs