Meld u nu aan voor het MMV-congres op 9 december

Hoe toont u medisch leiderschap tijdens een grote crisis als de COVID-19 pandemie en op welke manier kan de medische vervolgopleiding u hierop voorbereiden? Hierover gaan Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en Ronnie van Diemen, directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van VWS in gesprek op woensdag 9 december tijdens het eerste digitale MMV-congres Voorop in vernieuwing.

Andere prominente sprekers zijn:
  • Stephanie Klein Nagelvoort-Schuit, bestuurslid bij het UMCG, over e-health in de medische vervolgopleidingen;
  • Bernard Leenstra, aios huisartsgeneeskunde, over zijn overtuiging dat de zorg jonge, ambitieuze ondernemers nodig heeft met een achtergrond in het medisch werkveld;
  • Daan Dohmen, hoogleraar Digitale transformatie in de zorg en Maurice van den Bosch, voorzitter raad van bestuur van het OLVG over hun samenwerking en de ontwikkeling van de Corona Check-App.
Tijdens het MMV-congres Voorop in vernieuwing worden opleiders, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en andere geïnteresseerden op interactieve wijze bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de medische vervolgopleiding. U krijgt handvatten om morgen mee aan de slag te gaan en kunt ervaringen uitwisselen met collega’s. Net als voorgaande jaren is er de mogelijkheid om zelf uw programma samen te stellen uit een breed aanbod van workshops en symposia. Dit jaar geheel digitaal te volgen vanachter uw eigen computer. Laat u bijpraten, discussieer mee en kom inspiratie opdoen.