Kijktip: webinar AI-serie ‘Dokteren in de digitale wereld’

In vervolg op het succesvolle webinar drieluik in september 2020 over artificial intelligence heeft de NVKF in april een nieuwe webinar-serie georganiseerd over artificial intelligence (AI): Dokteren in de digitale wereld. Op 6 april vond het vierde webinar plaats en op 20 april de vijfde en laatste aflevering uit de serie.

Deze webinar serie over artificial intelligence is georganiseerd in het kader van het SKMS-project Kunstmatige Intelligentie. Hierin participeren onder voorzitterschap van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF) de wetenschappelijke verenigingen van de NVRO (radiotherapeuten), NVNG (nucleair geneeskundigen), NVvR (radiologen), NVVC (cardiologen), NVvH (chirurgen) en het CMIO-netwerk.

Doel van dit project is de kennis over AI bij medisch specialisten te vergroten en de toepassing ervan te faciliteren en stimuleren. Het Kennisinstituut van de Federatie Medisch Specialisten heeft het traject gedeeltelijk ondersteund. Lees het rapport van dit project. Het rapport geeft een samenvatting van de webinars en tips wanneer je aan de slag wilt met AI in de gezondheidszorg.

Terugkijken afleveringen