IMPROVE-onderzoek over gezond en veilig werken

Er wordt veel van medisch specialisten en a(n)ios gevraagd, zeker tijdens en ook na deze COVID-19 crisis. Om ervaringen in beeld te krijgen en om te inventariseren hoe gebruik wordt gemaakt van persoonlijke ondersteuning, doet IMPROVE een onderzoek. Het betreft een eenjarig follow-up onderzoek.

De Federatie Medisch Specialisten, de LAD en De Jonge Specialist nodigen medisch specialisten en a(n)ios uit hieraan mee te doen. Het invullen van de eerste vragenlijst kan tot 12 juli en duurt slechts 5 minuten. De drie organisaties ondersteunen dit onderzoeksinitiatief, omdat zij verwachten dat de resultaten waardevol zijn voor hun beleid ten behoeve van gezond en veilig werken, nu en straks.

Na deze eerste vragenlijst ontvangen deelnemers in het komende jaar maandelijks een korte vragenlijst. Deelname is tijdens de gehele onderzoeksperiode geheel vrijwillig. Het onderzoek is een initiatief van het onderzoeksnetwerk IMPROVE: Inventarisation among Medical Professionals: interVentions and Engagement. Het wordt uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer informatie en ga naar de eerste vragenlijst