Cao UMC: het gaat erom spannen

De afgelopen twee weken hebben ruim 850 werknemers de bijeenkomsten in de acht umc’s bezocht over de nieuwe Cao UMC. Deze bijeenkomsten organiseerden we samen met de andere werknemersorganisaties.

Vertegenwoordigers vanuit alle beroepsgroepen waren aanwezig en we konden ook veel medisch specialisten begroeten: dank dus voor uw komst en uw input! Tijdens de acht bijeenkomsten lieten de aanwezigen er geen misverstand over bestaan: ze vinden de inzet van de NFU onacceptabel en willen een goede, toekomstbestendige cao. Op woensdag 25 april onderhandelen we opnieuw met de NFU en brengen we deze boodschap over. Als de onderhandelingen vastlopen, beraden we ons samen met u op vervolgstappen. We houden u uiteraard op de hoogte van de voortgang.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij Jan Willem Le Febre, onderhandelaar arbeidsvoorwaarden voor de LAD en Federatie Medisch Specialisten (en daarmee voor CMHF, waarbij we zijn aangesloten voor deze cao), via 088 - 13 44 100 of info@demedischspecialist-lad.nl.