De Richtlijnendatabase app: heb jij ‘m al?

Even een richtlijn opzoeken op je telefoon of tablet? Op de hoogte blijven van richtlijnen die belangrijk voor jou zijn? Dat kan met de Richtlijnendatabase app van de Federatie Medisch Specialisten. De app is ontwikkeld namens alle wetenschappelijke verenigingen van medisch specialisten en is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Image
screenshots Richtlijnendatabase app

De app in vogelvlucht

  • Op de startpagina zie je direct de richtlijnen die je volgt
  • Volg richtlijnen door een richtlijn op te zoeken en te tikken op het hartje
  • In je profiel kun je instellen of je notificaties wilt ontvangen als er iets verandert in een richtlijn die je volgt, en waar je die notificaties wilt zien. Bij ‘meldingen’ vind je alle notificatieberichten over updates van richtlijnen die jij volgt
  • Ook kun je bij je profiel recente zoekopdrachten en recent bekeken richtlijnen terugvinden. Daarnaast bevat de app nieuws vanuit de Federatie en richtlijnen nieuws. Dit kun je vinden bij ‘Meer’. Ook is er een link naar de website van jouw wetenschappelijke vereniging

In 3 stappen naar gebruik van de app

1. Activeer eerst je gebruikersaccount

  • Heb je nog geen gebruikersaccount met inlog van de Richtlijnendatabase? Dan ontvang je in de week van 4-12 november een e-mail van ons met inloggegevens waarmee je je account kunt activeren en kunt inloggen op de app. Heb je op 12 november eind van de dag deze mail niet gehad? Neem dan contact op via info@richtlijnendatabase.nl.
  • Heb je al wel een gebruikersaccount met inlog van de Richtlijnendatabase? Download dan de app en log direct in met jouw inloggegevens.

2. Download de Richtlijnendatabase app 

Image

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

Vragen?

Heb je vragen over de app of kun je iets niet vinden? Kijk dan bij Veelgestelde vragen of neem contact op via info@richtlijnendatabase.nl.

De Richtlijnendatabase app: Heb jij 'm al?

video-play-button
Bekijk de video