De Richtlijnendatabase app: heb jij ‘m al?

Even een richtlijn opzoeken op je telefoon of tablet? Op de hoogte blijven van richtlijnen die belangrijk voor jou zijn? Dat kan met de Richtlijnendatabase app van de Federatie Medisch Specialisten. De app is ontwikkeld namens alle wetenschappelijke verenigingen van medisch specialisten en is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

De app in vogelvlucht

Op de startpagina zie je direct de richtlijnen die je volgt
Volg richtlijnen door een richtlijn op te zoeken en te tikken op het hartje
In je profiel kun je instellen of je notificaties wilt ontvangen als er iets verandert in een richtlijn die je volgt, en waar je die notificaties wilt zien. Bij ‘meldingen’ vind je alle notificatieberichten over updates van richtlijnen die jij volgt
Ook kun je bij je profiel recente zoekopdrachten en recent bekeken richtlijnen terugvinden. Daarnaast bevat de app nieuws vanuit de Federatie en richtlijnen nieuws. Dit kun je vinden bij ‘Meer’. Ook is er een link naar de website van jouw wetenschappelijke vereniging
In 2 stappen naar gebruik van de app

1. Download de Richtlijnendatabase app 

2. Gebruikersaccount

Heb je al wel een gebruikersaccount van de Richtlijnendatabase? Log dan direct in met jouw inloggegevens.
Heb je nog geen gebruikersaccount van de Richtlijnendatabase? Open dan de app en volg de instructies om een gebruikersaccount aan te maken.  
Volg daarna de instructies in de app om richtlijnen te volgen en notificaties te ontvangen.

Vragen?

Heb je vragen over de app of kun je iets niet vinden? Kijk dan bij Veelgestelde vragen of neem contact op via info@richtlijnendatabase.nl.

De Richtlijnendatabase app is ontwikkeld met financiering van Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS). 

De Richtlijnendatabase app: Heb jij 'm al?

video-play-button
Bekijk de video