Webinar: Wat kan de patiënt ons leren?

17:00 - 18:00

Online bijeenkomst

Leer in de opleiding al hoe de patiënt je partner kan zijn in het verbeteren van de zorg, dat is de basisvoorwaarde van waardegedreven zorg. Want wie kan beter vertellen dan een patiënt welke behoeften en voorkeuren hij heeft. Juiste zorg op de juiste plek begint bij het centraal stellen van de patiënt.  

Kom met ons discussiëren op dinsdag 1 november 2022.  Laat je inspireren en benut dit webinar voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing. Tussen 17.00-18.00 uur word je online bijgepraat, worden verschillende perspectieven belicht, meningen gedeeld en vragen beantwoord uit de chat. 

Schrijf je nu in voor dit geaccrediteerde gratis webinar 

Image
header webinar Opleiden 2025

 

Webinarreeks Opleiden 2025

De Federatie Medisch Specialisten organiseert een reeks korte en interactieve webinars over verschillende actuele onderwerpen voor de medisch-specialistische vervolgopleidingen. Tijdens deze gratis webinars gaan verschillende experts in gesprek met elkaar en met de deelnemers. Daarnaast delen zij hun ervaringen en geven zij concrete handvatten om er zelf mee aan te slag te gaan in zorg en opleiding. Benut deze webinars als aios voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing als opleider. Heb je vragen over deze webinars? Neem contact op via opleiding@demedischspecialist.nl

Enthousiast? Gebruik de onderstaande link om je direct in te schrijven of kijk een van onze eerdere webinars terug.

Inschrijven voor dit webinar