Opleiden 2025 webinar: Ruimte voor de nieuwe dokter

15:00 - 17:30

ONLINE BIJEENKOMST

Op dinsdag 13 juni 2023 organiseert de Federatie Medisch Specialisten het Opleiden 2025 webinar: Ruimte voor de nieuwe dokter. Onze sprekers gaan tijdens dit webinar dieper in op hoe ruimte te maken in de opleiding voor bijvoorbeeld interprofessioneel samenwerken en leren, samen beslissen, leefstijlinterventies en technologie en e-health. Waar vind je de tijd en ruimte? Hoe pak je dit aan? En welke verantwoordelijkheden liggen hier voor de aios en de opleider? Daarnaast laten we zien welke hulpmiddelen er vanuit Opleiden 2025 de afgelopen jaren zijn ontwikkeld vanuit het werkveld samen met de Federatie. 

Webinar Opleiden 2025

Voor wie?

Opleiders, leden van de opleidingsgroep, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en iedereen die op interactieve wijze bijgepraat wil worden over de uitdaging van het creëren van tijd voor nieuwe thema’s in de opleiding nodigen we uit om op dinsdag 13 juni online met ons mee te praten. Accreditatie wordt aangevraagd. 

Dit gratis webinar wordt georganiseerd in het kader van Opleiden 2025. De inschrijving opent binnenkort. Houd de website in de gaten, ook voor updates over het programma. 

Terugkijken: webinarreeks Opleiden 2025

De Federatie Medisch Specialisten organiseerde eerder al acht korte en interactieve webinars over verschillende actuele onderwerpen voor de medisch-specialistische vervolgopleidingen. Tijdens deze webinars gaan verschillende sprekers dieper in op hun eigen ervaringen, geven praktijkvoorbeelden en beantwoorden vragen van de deelnemers. Deze webinars zijn te gebruiken voor discipline overstijgend onderwijs voor aios of als bij- en nascholing voor opleiders. Kijk de webinars terug

Bekijk ook