DJS Congres: De bevlogen dokter

09:30 - 17:00

1931 CONGRESCENTRUM, DEN BOSCH

Op zaterdag 2 november 2024 organiseert De Jonge Specialist (DJS) samen met de Federatie Medisch Specialisten, de VvAA en de LAD het jaarlijkse DJS Congres. Dit is een uniek, interdisciplinair congres voor de jonge dokter die zich niet alleen medisch-inhoudelijk, maar ook in de breedte wil ontwikkelen.

Onder het prikkelende en veelomvattende thema ‘De bevlogen dokter’ hebben we een gevarieerd en interactief programma in petto met onder andere plenaire lezingen, workshops en een informatiemarkt. We doen dit aan de hand van drie pijlers: samen sterker, persoonlijke groei en online zorg.
Naast het inhoudelijke programma is het DJS Congres dé plek om te netwerken met generatiegenoten en relevante organisaties van binnen en buiten de medische werkvloer.

Tip: in veel ziekenhuizen wordt het congres geregistreerd als discipline-overstijgend onderwijs (DOO). Dat betekent dat je je kaartje kan betalen uit het opleidingsbudget en een compensatiedag krijgt. Kijk hier of dat ook voor jouw ziekenhuis geldt.

Opleidingsprijs 2024

Tijdens dit congres wordt voor de vijftiende keer de Opleidingsprijs uitgereikt. Tot 2 augustus kunnen a(n)ios hun opleider voordragen bij DJS als zij vinden dat hun opleider de titel 'beste opleider van het jaar' verdient. Kijk voor meer informatie over de Opleidingsprijs en het nomineren van je opleider op de website van DJS.

De Opleidingsprijs is een initiatief van DJS en de Federatie Medisch Specialisten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het DJS Congres en inschrijven op de eventwebsite
Heb je nog vragen? Neem contact op met de congresorganisatie via info@dejongespecialist.nl