DJS Congres

09:30 - 13:00

ONLINE BIJEENKOMST

Op vrijdag 1 oktober van 09.30-13.00 uur vindt het jaarlijkse DJS Congres online plaats, georganiseerd door De Jonge Specialist, de Federatie Medisch Specialisten, de LAD en de VvAA. Naast dat aios zelf hun programma kunnen samenstellen uit de vele workshops, wordt ook weer de Opleidingsprijs voor de beste opleider uitgereikt. 

Tijdens deze ochtend kan je online drie workshoprondes volgen van ieder 40 minuten. Je hebt de keuze uit 15 verschillende keuzesessies. Enkele voorbeelden: werken in dienstverband of vrij beroep, effectief solliciteren, frustraties over de opleiding omzetten in goede idee├źn, artificial intelligence en groene geneeskunde. 

Opleidingsprijs 2021 

Ook wordt de Opleidingsprijs 2021 uitgereikt aan de beste opleider van Nederland. Via een live stream verrassen we de opleider van het jaar met deze mooie prijs.  

Lancering handreiking groene geneeskunde 

Tijdens de pauze lanceert De Jonge Specialist de handreiking groene geneeskunde. Deze handreiking helpt je om zelf duurzaamheid in je werk en in jouw opleiding een plek te geven.  

Meer informatie en inschrijven

Het aantal deelnemers is niet onbeperkt, dus schrijf je snel in als je gegarandeerd wilt zijn van deelname. Leden van De Jonge Specialist betalen slechts 30 euro. Ben je nog geen lid? Dan kan je je direct aanmelden als lid en direct gebruik maken van het lage tarief van 30 euro. Wil je toch geen lid worden, betaal je 65 euro. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de eventwebsite van het DJS Congres.