SECRETARIEEL BELEIDSONDERSTEUNER NVOG

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor gynaecologen. De NVOG vertegenwoordigt ongeveer 1000 gynaecologen en 400 gynaecologen in opleiding (AIOS). De NVOG behartigt de belangen van haar leden en is het aanspreekpunt voor alles wat met gynaecologie en verloskunde te maken heeft in Nederland.
De missie van de NVOG is om de beste kwaliteit van zorg te leveren voor vrouwen in elke levensfase. Dit doet zij onder andere door het ontwikkelen van richtlijnen en protocollen (wat doe je als arts bij een specifiek probleem), het coördineren van wetenschappelijk onderzoek en door het vormgeven van de opleiding tot gynaecoloog. Kortom, de NVOG zet zich in voor alles wat met zorg voor vrouwen te maken heeft. Dit doen wij samen met de leden die zich organiseren in zogeheten koepels, pijlers en commissies.
Wij zoeken een

Secretarieel beleidsondersteuner (v/m)

24- 28 uur per week

De werkzaamheden

 • Je plant en bereidt vergaderingen voor, notuleert, bewaakt de procedurele uitvoering van besluiten en voert ook zelf acties en besluiten uit.
 • Je bent een centraal aanspreekpunt voor de pijlers voor alles wat niet het inhoudelijke beleidsterrein betreft (“spin in het web”).
 • Je verricht secretarieel-organisatorische werkzaamheden ter ondersteuning van de beleidsadviseurs van de koepels/ commissies.
 • Je bent verantwoordelijk voor de correspondentie en juiste archivering binnen de verschillende dossiers.
 • Met jouw organisatorische helikopterview overzie je de verschillende terreinen binnen de pijlers en koepels en signaleer je gezamenlijke acties (of voorkom je tegenstrijdige).
 • Je ondersteunt bij de organisatie van symposia en evenementen waaronder het jaarlijkse “Gynaecongres”.
 • Afhankelijk van de verdeling van werkzaamheden met jouw collega beleidsondersteuner vervul je een rol in de organisatie en ondersteuning van visitaties, de ledenadministratie en accreditatie. Je bewaakt hierbij de procedures en bent aanspreekpunt.

Jouw profiel

Als beleidsondersteuner ben jij een echte regelaar en een organisatietalent. Je bent in staat om zorgvuldig, zelfstandig, professioneel (digitale) ondersteuning te bieden aan de beleidsadviseurs van de koepels en commissies en de besturen van de pijlers. Hoewel je niet van de ‘inhoud’ bent vind je het wel leuk om te snappen waar het over gaat en vanuit dat oogpunt mee te kunnen denken.
Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig en komt graag met creatieve oplossingen en voorstellen voor hoe zaken (beter) georganiseerd kunnen worden. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent tegelijkertijd een teamplayer. Je bent nieuwsgierig en wilt graag leren.
We verwachten dat jij flexibel en klantgericht bent en geen negen tot vijf mentaliteit hebt. Jij werkt in deze functie samen met je collega’s op de ondersteuning om het werk zo goed mogelijk en met continuïteit te realiseren. Je functioneert minimaal op MBO+ werk- en denkniveau.

Aanbod

 • Een zelfstandige functie in een dynamisch werkveld;
 • Kans om veel te leren en afhankelijk van jouw ambitie te groeien;
 • Gezellige collega’s in een klein en hecht team;
 • De functie is tijdelijk voor één jaar met - bij ongewijzigde omstandigheden en behoeften - mogelijkheid tot verlenging;
 • Marktconform salaris, 8,3% vakantiegeld, 2,5 % eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.

Meer informatie?

Meer informatie over de NVOG is te vinden op www.nvog.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Fianne Bremmer, directeur via 06-29081581 of fiannebremmer@nvog.nl.

Reageren?

Graag ontvangen wij jouw cv met motivatie uiterlijk 14 september a.s. via bestuurssecretariaat@nvog.nl.