Webinar: Hoe wil jij als dokter werken in 2035?

19:30 - 21:00

ONLINE BIJEENKOMST

Wanneer: dinsdag 28 november om 19:30 - 21:00 uur 
Voor wie: medisch specialisten, aios 

Medisch specialisten en toekomstig medisch specialisten, spelen een cruciale rol in het definiëren van de toekomst van de zorg. De Nederlandse gezondheidszorg staat voor grote veranderingen en uitdagingen. Denk aan technologische innovaties, demografische verschuivingen, macro-economische invloeden en klimaatproblemen. Wat betekent dit voor jouw werk als medisch specialist? Hoe zie jij de toekomst van ons vak? Laat je stem horen en denk op 28 november mee over de rol en werkwijze van de medisch specialisten in 2035.

We willen zoveel mogelijk input ophalen. Daarom is in dit avondwebinar veel ruimte ingeruimd voor de inbreng van deelnemers. Daarnaast brengen zorginnovatie-strateeg Lucien Engelen en voorzitter bestuur medische staf OLVG Ilse van Stijn stof tot nadenken door hun perspectief op de maatschappelijke veranderingen en het veranderende zorglandschap.

Dit webinar is onderdeel van het visie-traject MS2035 van de Federatie Medisch Specialisten. In de komende maanden gaan we samen met (toekomstig) medisch specialisten en met input van verpleegkundigen, huisartsen en patiënten een visie ontwikkelen op de rol en werkwijze van de medisch specialist in het veranderende zorglandschap in 2035. Hiervoor organiseren we verschillende bijeenkomsten, zowel fysiek als online.

Meld je aan