ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNER NVvR

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR) zoekt een nieuwe collega, die houdt van administratief ondersteunende werkzaamheden, deze gestructureerd uitvoert en daarnaast zorgt voor ontvangst en afhandeling van vragen van binnen en buiten de vereniging.

Organisatie

De Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR) is de beroepsvereniging voor radiologen, die zich met bijna 2.000 leden inzet voor de opleiding, kwaliteit, wetenschap en praktijk van radiologie in Nederland. De NVvR vormt samen met circa 30 andere beroepsverenigingen voor medisch specialisten de Federatie Medisch Specialisten, gehuisvest in de Domus Medica in Utrecht.
Het bureau van de NVvR ondersteunt het bestuur, commissies en werkgroepen van de vereniging bij alle taken en activiteiten. Het bureau bestaat uit een betrokken team van medewerkers, waarover de verschillende aandachtsgebieden zijn verdeeld en die in onderlinge samenwerking streven naar het beste, gezamenlijke resultaat.

Functie

Als administratief ondersteuner voer je diverse werkzaamheden uit o.a. op het gebied van ledenadministratie, opleidings-en kwaliteitsvisitaties, beheer van gegevens op de website, registratie van opleidingen en opleiders, ondersteuning bij toetsen, registratie van congressen en nascholing, verwerking van correspondentie en verzending van mailings.
Je krijgt hierbij functionele aansturing van collega’s en werkt zelfstandig in verschillende systemen zoals de website, het visitatiesysteem en het systeem voor mailings. Ook zorg je bijvoorbeeld voor het exporteren van gegevens naar Excel en het maken van overzichten.
Samen met de collega’s van het bureau verzorg je de dagelijkse service en dienstverlening via telefoon, e-mail en post aan de NVvR-leden en zorg je voor beantwoording van vragen.

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau, niveau 4
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de medische zorg
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Zorgvuldig werkend, prettig in de omgang en servicegericht
  • Pro-actieve houding en goed in staat het eigen werk te organiseren
  • Ervaring met MSOffice (Outlook, Word, Excel, Powerpoint)

Wij bieden

  • Een team van enthousiaste collega’s met humor
  • Een prettige en moderne werkomgeving
  • Een afwisselend pakket van werkzaamheden
  • Mogelijkheid om onder schooltijd te werken (maandag t/m donderdag, 5 uur per dag)

Dienstverband en salaris

Tijdelijk contract voor één jaar voor 20 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling. De NVvR volgt de Arbeidsvoorwaardenregeling Federatie Medisch Specialisten voor de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering. Uitgaande van schaal 2 bedraagt het bruto maandsalaris minimaal € 2.354 en maximaal € 3.622 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring.

Sollicitatie

Meer informatie? Zie www.radiologen.nl of neem bij vragen contact op met Marieke Zimmerman, directeur NVvR, telefoon (06) 28947117.
Interesse? Stuur vóór 21 september a.s. een CV met schriftelijke motivatie naar Suzanne van der Pol, office manager NVvR, via svanderpol@radiologen.nl.