Twee junior beleidsmedewerkers NVPC

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, Handchirurgie, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie (NVPC) is vanwege vertrek van een collega en uitbreiding van het bureau op zoek naar:

Twee junior beleidsmedewerkers

Elk voor maximaal 24 uur per week 

Functie en taken

Als beleidsmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel in- als extern. Je wordt breed ingewerkt in de meest voorkomende taken van het bureau van de vereniging. Daarnaast krijg je eigen dossiers onder beheer, waaronder het ondersteunen van het Concilium Plastico Chirurgicum, dat zich bezighoudt met de opleiding tot plastisch chirurg. Daarnaast wordt na verloop van tijd gekeken naar een match tussen lopende werkzaamheden en je eigen interesses om in overleg je takenpakket verder vorm te geven. Wij vullen beide functies bij voorkeur als duobaan in.

Omdat het bureau klein is betreffen de werkzaamheden zowel beleidsmatige als uitvoerende taken. Deze taken bestaan onder andere uit:

 • Het voorbereiden en opstellen van beleidsadviezen die binnen jouw takenpalet vallen
 • Agendabeheer, planning en organisatie van vergaderingen en bijeenkomsten
 • Notuleren van (avond)vergaderingen
 • Signaleren van ontwikkelingen of onderwerpen die relevant zijn voor de vereniging
 • Mailbeantwoording en telefonische beantwoording van voorkomende vragen van leden, aan de NVPC gerelateerde organisaties en anderen die de NVPC benaderen
 • Administratie en organisatie van richtlijn- en kwaliteitsprojecten
 • Website-onderhoud

Profiel

Je vindt het prettig om op een klein bureau zeer zelfstandig te werken zonder de onderlinge communicatie uit het oog te verliezen. Je werkt nauwkeurig, kunt je werk uitstekend organiseren en verliest lopende zaken niet uit het oog. Je zult te maken hebben met veel e-mails per dag, ad hoc taken en onderbrekingen. Je kunt snel schakelen, bent proactief, werkt oplossingsgericht en bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in het vakgebied. Ook is het belangrijk dat je stressbestendig bent, verantwoordelijkheid kunt nemen en uitstekend prioriteiten stelt. 

Verder letten wij op de volgende punten:

 • HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
 • Vloeiend in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Bereid om van tijd tot tijd in de avonduren te vergaderen
 • Digitaalvaardig: Outlook, Excel, Access, Word, Powerpoint
 • Affiniteit met de academisch-medische wereld is een pré

Ons aanbod

Een afwisselende baan in een klein en dynamisch team met enthousiaste collega’s. De NVPC kent een fijne werkomgeving in Creative Valley. Je werkt ten minste 2/3e van je tijd op kantoor in Utrecht met daarnaast de mogelijkheid om thuis te werken. Je start met een tijdelijk contract voor de duur van een jaar. Het salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, bedraagt €2.600-3.500 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur).  

Over de NVPC

De NVPC is sinds haar oprichting in 1950 dé wetenschappelijke vereniging van de plastisch chirurgen in Nederland. Vrijwel alle in Nederland geregistreerde plastisch chirurgen zijn lid van deze vereniging, waaronder ruim 350 plastisch chirurgen en 100 plastisch chirurgen in opleiding. 

De vereniging ondersteunt haar leden om de kwaliteit van het vakgebied hoog te houden. Zo houdt de NVPC zich bezig met onderwerpen als opleiding, nascholing, kwaliteitsbewaking, beroepsbelangen en wetenschap.

Informatie/sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden om bij de NVPC aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatie tot uiterlijk 14 juli 2022 op via e-mail naar bureau@nvpc.nl of schriftelijk gericht aan NVPC naar Orteliuslaan 1, 3528 BA Utrecht. Graag alleen op deze vacature reageren als je aantoonbaar aan alle eisen voldoet. Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je informatie opnemen met Patricia Liem via 030-7670484. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.