Bureaumedewerker NVVC

Werk jij zorgvuldig en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Vind je het fijn om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Dan hebben wij een mooie vacature voor je; wij zijn op zoek naar een:

Bureaumedewerker (26 uur)

De Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) is de beroepsvereniging voor cardiologen die ondersteund wordt door een bureau waarbinnen een enthousiast en kundig team werkzaam is. De Vereniging heeft als missie het stimuleren van kwalitatief hoogwaardige zorg op basis van wetenschappelijk onderzoek, opleiding en inhoudelijke en organisatorische innovatie. 

Wat ga je doen?

Als bureaumedewerker beheer je verschillende dossiers. Je zorgt voor een goed bijgehouden ledenadministratie, handelt in GAIA de aanvragen voor accreditatie van nascholing af en geeft secretariële ondersteuning aan commissies en werkgroepen. Samen met je collega’s van de backoffice zorg je ervoor dat alles op het NVVC-bureau op rolletjes loopt. 

Ben jij wie wij zoeken?

Wij zoeken een enthousiaste professional. Je werkt zorgvuldig en heb je een proactieve en klantgerichte werkinstelling. Ook ben je goed in plannen en kan je door jouw communicatieve vaardigheden met iedereen samenwerken. Uiteraard ben je bekend met het Office-pakket en beheers je de Nederlandse taal. Als opleiding vragen wij een hbo/mbo-niveau 4. Relevante werkervaring is een pré.

Wat bieden wij?

Een contract voor 26 uur voor een jaar met uitzicht op verlenging. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 2.836 tot € 4.364 (schaal 3 van de Federatie Medisch Specialisten). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Stuur dan je CV met motivatie brief voor 30 mei 2022 naar sollicitatie@nvvc.nl onder vermelding van ‘vacature bureaumedewerker’ t.a.v. mw. W. (Wia) Timmerman, directeur NVVC. 

Meer informatie?

Je kunt voor meer informatie contact opnemen met Wia Timmerman via 06-38420536.

Informatie over de NVVC: www.nvvc.nl