Algemeen secretaresse NVDV

De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, de wetenschappelijke beroepsvereniging voor dermatologen in Nederland, is op zoek naar een:

Algemeen secretaresse (m/v)

Zelfstandige en proactieve administratieve spin in het web voor 20 uur per week.

Organisatie

De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) is de beroepsvereniging voor dermatologen en artsen in opleiding tot dermatoloog. De NVDV zet zich voor haar bijna 900 leden dagelijks in voor de opleiding, nascholing, kwaliteit, wetenschap en praktijk van de dermatologie in Nederland. 
De NVDV vormt samen met 31 andere beroepsverenigingen voor medisch specialisten de Federatie Medisch Specialisten en is gehuisvest in de Domus Medica te Utrecht.

Het bureau

Het bureau van de NVDV ondersteunt het bestuur, commissies en werkgroepen van de vereniging bij de verschillende taken en activiteiten. Het bureau bestaat uit een enthousiast en zelfstandig team van onder andere (drie) secretaresses, beleidsadviseurs en arts-onderzoekers, waarover de verschillende aandachtsgebieden zijn verdeeld. De werksfeer is informeel en er is ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Het secretariaat functioneert onder de directe leiding van de directeur.

Functie

Als secretaresse ben je het eerste aanspreekpunt, voor zowel in- als extern, van de vereniging op bepaalde aandachtsgebieden; in eerste instantie zullen dit zijn: de Commissie Visitatie, de Commissie Nascholing en het Concilium. Ben jij die servicegerichte collega die graag in een omgeving werkt waarbij je meerdere ballen tegelijk hoog moet houden? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!
De werkzaamheden voor de specifieke commissies die je zult ondersteunen zijn:

  • Beheren van agenda(‘s), inplannen van besprekingen en vergaderingen, visitaties en zorgen voor een follow-up van afspraken.
  • Ondersteunen van de Kwaliteitsvisitaties (planning van de visitaties, ervoor zorgen dat de dossiers op orde zijn via het daarvoor ontworpen visitatiesysteem).
  • Notuleren van besprekingen en vergaderingen voor de Commissie Nascholing, het Concilium en de Visitatiecommissie.
  • Verzorgen en op verzoek inhoudelijk behandelen van telefoon, binnenkomende en uitgaande correspondentie en reguliere verzoeken om informatie.
  • Opstellen van besluiten- en actielijsten en bewaken/ uitvoeren van uit de vergaderingen voortvloeiende acties en ‘deadlines’.
  • Verrichten van secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van directie, beleidsadviseurs, bestuur, commissies, project- en/of werkgroepen van de wetenschappelijke vereniging (incidenteel).

Wie zoeken wij

Jij bent een spin in het web, een organisatorisch talent en je houdt van een dynamische werkomgeving. Jij haalt energie uit het ondersteunen en helpen van anderen en het werk voor hen zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk maken. Je bent een teamplayer maar kan tegelijkertijd heel goed zelfstandig werken. Je werkt geordend en gestructureerd, met oog voor detail. Dat je ook incidenteel avondvergaderingen hebt, zie jij als een kans om je werk- en privéleven flexibel vorm te geven.
Verder letten wij op de volgende punten:

  • MBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk,
  • Digitaal vaardig (Word, Outlook, Excel, Powerpoint).
  • Affiniteit met de zorg is een pré.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een klein en dynamisch team met enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving. De NVDV is een prettige en moderne werkomgeving, met de mogelijkheid om voor een deel thuis te werken. Het team secretaresses is een hecht en goed ingewerkt geheel dat nauw met elkaar samenwerkt. Daarnaast kent de NVDV een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dienstverband en salaris

We starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar voor 20 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
De NVDV volgt de Arbeidsvoorwaardenregeling KNMG voor de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring; het beginsalaris is € 2.971 (op basis van fulltime dienstverband).

Informatie

Als je meer informatie wil, neem dan contact op met interim-directeur Frans Meulenberg via 06-51841074 of bezoek www.nvdv.nl voor meer informatie over de vereniging en de organisatie.

Parttime uren: 20 per week

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Startsalaris: € 2.971 per maand (op basis van fulltime dienstverband).

Reageren op deze vacature via: secretariaat@nvdv.nl