Upgrade training samen beslissen voor a(n)ios

13:00 - 17:00

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Scherp je kennis over gespreksvoering en je communicatieve vaardigheden verder aan en schrijf je nu in voor de ‘Upgrade training samen beslissen voor a(n)ios' georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten in samenwerking met het Erasmus MC.

In deze training ga je aan de slag met je kennis over gespreksvoering en je communicatievaardigheden zodanig aan dat je ze gelijk kunt inzetten tijdens het proces van samen beslissen met de patiënt. Het programma voor a(n)ios bestaat uit twee bijeenkomsten. In de periode tussen de bijeenkomsten in ontwikkel en oefen je in de praktijk je vaardigheden. Als hulpmiddel bij het ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden wordt een beveiligd videoportaal gebruikt waar je opnames van consulten voor feedback kunt voorleggen. Daarnaast ga je aan de hand van een praktische opdracht aan de slag met het vormgeven of implementeren van samen beslissen de eigen praktijk.  

Praktische informatie

De upgrade training samen beslissen voor a(n)ios is onderdeel van het project Opleiden 2025 en er zijn geen deelnamekosten aan verbonden. De live trainingsbijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 10 juni van 13.00-17.00 uur en vrijdag 1 juli van 15.00-18.00 uur in de Domus Medica, Mercatorlaan 1200 in Utrecht.
Heb je vragen? Stuur een e-mail naar opleiding@demedischspecialist.nl.