Masterclass Startende opleider

09:00 - 17:00

REGIO UTRECHT

Het vervullen van de functie van opleider brengt u in een nieuwe omgeving met nieuwe verantwoordelijkheden. Het zijn van opleider is als een tweede vak, naast én gekoppeld aan het zijn van medisch specialist. Het stelt u voor diverse vraagstukken. Welke partijen zijn betrokken bij de medische vervolgopleiding, wat is hun belang en hoe wat is uw rol? Wat is de actuele wet- en regelgeving en hoe past u die praktisch toe? En hoe richt u kwaliteitsmanagement en een verbetercyclus in?  

Voor beginnende opleiders, maar ook voor ervaren opleiders die behoefte hebben aan het opfrissen van hun kennis en inzicht, biedt De Academie samen met De Tweede Praktijk een masterclass aan. Deze masterclass Startende opleider is ABAN geaccrediteerd en beslaat één lesdag.  

Datum en aanmelden

De eerstvolgende masterclass is in de regio Utrecht op 21 januari 2022 van 09.00-17.00 uur.

Meer informatie en inschrijven

De Academie is het opleidingsinstituut voor medisch specialisten van de Federatie, de VvAA en de Erasmus School of Health Policy & Management. De verbondenheid met deze drie partners zorgt ervoor dat de trainers van De Academie zeer bekend zijn met het werkveld, de bijbehorende taal spreken én altijd op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen in de medisch specialistische zorg.