Administratief medewerker NVvH

De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de wetenschappelijke beroepsvereniging voor chirurgen in Nederland is op zoek naar een

Administratief Medewerker 

voor 14 - 16 uur per week 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste administratieve ‘spin in het web’ die ons team komt versterken. Je bent bij ons aan het goede adres als je het leuk vindt om zaken zelfstandig te organiseren en meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid om je eigen werk te organiseren en te prioriteren, waardoor je echt zelf invulling aan je baan kunt geven. Natuurlijk vind je het ook leuk om met anderen samen te werken; met je directe collega’s en met de artsen voor wie je werkt. Heb jij een proactieve instelling? Ben je flexibel? Weet jij van aanpakken en spring je graag bij waar nodig? Vind je het leuk om je in te zetten voor het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je verricht de administratieve en secretariële ondersteuning van de NVvH in het algemeen en de NVvV in het bijzonder. Je organiseert en plant, in overleg met het bestuur van deze subvereniging, hun bestuurs- en ledenvergaderingen, bereidt deze voor en notuleert ze. Je zorgt voor de juiste follow-up van actiepunten;
 • Je staat onze leden telefonisch en digitaal te woord; onze administratief medewerkers zijn collectief verantwoordelijk voor het beantwoorden van de algemene telefoon, beoordeling en behandeling inkomende post, beheren van de algemene mailbox en van het ledenbestand in Stb;
 • Je voert tevens archiefbeheer, handelt correspondentie af, verzorgt de ledenadministratie, mailings en de maandelijkse nieuwsbrief en onderhoudt de website en de ledenapp waarlangs we met onze NVvV-community verbinden. 

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een administratieve opleiding afgerond;
 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt enige jaren relevante werkervaring, waaronder aantoonbare notuleerervaring;
 • Je bent digitaal vaardig (Word, Excel, Outlook, PPT) en in staat je andere programma’s snel eigen te maken;
 • Je hebt, bij voorkeur, relevante ervaring binnen een vereniging en/of ondersteunen van medisch specialisten;
 • Je bent bereid om in de avonduren te werken (gemiddeld 1 avond per maand) en enkele keren per jaar op locatie te vergaderen.

Wat bieden wij?

 • We beginnen met een dienstverband van in eerste instantie 1 jaar;
 • Een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een klein en dynamisch team;
 • Aandacht en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (KNMG); het salaris is afhankelijk van je niveau en ervaring en varieert van € 2.500,- tot € 3.600,- (excl. vakantietoeslag à 8,33%) o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast bieden wij 26 vakantiedagen, een tegemoetkoming in de ziektekosten, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar Monique Balfoort, m.balfoort@heelkunde.nl. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Maurice Marchée via 085-0481460 of bezoek www.heelkunde.nl voor meer informatie over de vereniging en de organisatie. 

Sluitingsdatum: wij zoeken naar de best passende kandidaat. Deze vacature staat open tot het moment waarop wij onze nieuwe collega gevonden hebben.

Van bemiddeling en acquisitie door derden of zzp-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.